Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2009 » Червень » 26 » День випускника 2009 року
16:30
День випускника 2009 року

              

        За ініціативи голови Новоград-Волинської районної державної адміністрації Миколи Олексійовича Іванюка  23 червня  стане для учнів випускних класів загальноосвітніх навчально-виховних  закладів  І-ІІІ ступенів  традиційним  «Днем  випускника».

       На цьогорічне свято в місто над Случчю прибуло 390 випускників з  23 шкіл нашого району. Серед них 33 претенденти на золоті і срібні медалі. І всі без винятку – щасливі вершиною юності, сповнені тисяч бажань і щиро переконані у їх здійсненні.

       Розпочалося свято  покладанням квітів до пам’ятника  Т.Шевченку керівництвом району та випускниками шкіл.
        По центральній вулиці міста до Палацу культури під   «Марш» військового оркестру  пройшли учасники урочистої ходи, а це – випускники, батьки, гості, запрошені,  поклавши квіти і до підніжжя пам’ятника славної землячки – поетеси Л.Українки.
      Вишиваними рушниками, які символізують світлу й щасливу дорогу в майбуття, зустріли   випускників  біля входу в Палац культури  батьки.

      Щасливі будьте всі, хто в цьому залі,

      хай успіх не покине вас в ділах -  так розпочали свято  ведучі Світлана Рошка та Ігор  Семенюк.

       Першокласники Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів під керівництвом заступника директора з виховної роботи Тетяни Федюк радо привітали випускників, нагадавши їм про те, якими вони були донедавна.

       Не оступитись на обранім шляху, не забувати рідної школи, залишатися повік вдячними  вчителям, шанувати батьків та рідне село – до цього закликав молодь  голова райдержадміністрації М.О.Іванюк, голова районної ради В.В.Гончарук, помічник –консультант народного депутата України Володимира Литвина – Ф.В.Весельський, начальник

відділу освіти РДА О.А.Антипчук, директор СТОВ «Птахівник» с.Токарів В.Д.Гальчук,  від імені перших вчителів – Г.О.Леган  з Новороманівської  ЗОШ І-ІІІ ст., від класних керівників – Т.Є.Медвежинська з Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст.,  від імені батьків – Олександр  та Наталія  Ящуки з Пилипович.
      Зі словами вдячності батькам, вчителям та районному керівництву за подароване їм чудове свято звернулися випускники:  Наталія Чушенко (Несолонська ЗОШ І-ІІІ ст.), Анастасія Рошка  та Іван Романюк (Слободороманівське ЗНВО «Гімназія – дошкільний навчальний заклад»), Михайло Тимощук (Киківська ЗОШ І-ІІІ ст.). Після цього всі присутні в залі разом з випускниками виконали «Пісню про вчительку».

      Винуватцям торжества подарували свої виступи їхні молодші друзі зі шкіл району ( Кирило Новорок, Діана  та Альона Храбан - з Великомолодьківської; Анна Янчук - з Пилиповицької;  молодша група хореографічного колективу - з  Городницької; Юрій Соловей та Ольга Осипчук - з Ярунської ).

        Учасниками концерту стали і випускники – Іванна Конончук (Городницька ЗОШ), Денис Цибульський та Дмитро Храпійчук (Ярунська ЗОШ). Тепло зустріли присутні виступи  вокального ансамблю сім’ї Потайчуків з с. Червона Воля та методиста районного відділу культури Світлани Целецької (випускниці 2001 року Городницької школи).

       Завершальним акордом свята став прощальний вальс,  у якому , здається, кружляла ніжним цвітом випускних суконь сама юність.

       На згадку про цей незабутній день у випускників та гостей чудового свята залишаться фотографії з мальовничими краєвидами нашого міста.

      Хай тримає дух незламна воля,

      Гарних хай людей дарує доля.

      Сонце лагідне серця усім зігріє,

      Хай співа весь час душа, світ молодіє!
Переглядів: 1867 | Додав: osvita-novog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz