Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2016 » Вересень » 26 » Облаштування природничо-математичних кабінетів у школі
12:53
Облаштування природничо-математичних кабінетів у школі

Наявність добре обладнаного навчального кабінету сприяє забезпеченню високого рівня викладання навчальної дисципліни, підвищенню ефективності праці та рівня навчальних досягнень, прищепленню учням інтересу до навчального предмета. - Компанія Epson пропонує мультимедійне обладнання для забезпечення природничо-математичних кабінетів загальноосвітніх навчальних закладів відповідно до наказу МОН України №704 від 22.06.2016р., що відповідає сучасним вимогам та стандартам в освіті, а саме:

  • сучасні технології;
  • економічна доцільність;
  • формування здорової нації.

Мультимедійний комплекс Epson є центральним навчальним засобом практично на будь-якому уроці. Він складається з інтерактивного проектора, документ-камери та багатофункціонального пристрою (принтер-сканер- копір).

Розглянемо технічні особливості кожної зі складових мультимедійного комплексу Epson.

Інтерактивний короткофокусний проектор – це проектор, що створює велике інтерактивне зображення на будь-якій пласкій поверхні і при цьому не потребує спеціальних дорогих дощок. Такі проектори можуть використовуватись як стаціонарний комплекс для спеціально обладнаних інтерактивних класів, так і в якості мобільного комплекту, який можна швидко та зручно встановити перед початком уроку в будь-якій аудиторії. Короткофокусні проектори не створюють тіней та не сліплять доповідача, а тому оптимальні для використання на інтерактивних уроках.

Серед основних параметрів проекторів слід звернути увагу на технологію, за якою працює проектор, яскравість та роздільну здатність проектора.

Усі проектори Epson для освіти побудовані на трьохматричній технології Epson 3LCD, що відзначається точною передачею кольорів, високою яскравістю та безпечністю для очей. Саме завдяки цим параметрам теріологія 3LCD рекомендована передовими науковими та медичними інститутами для використання в освітніх закладах у всьому світі.

Яскравість проектора вимірюється в люменах. Рекомендований мінімальний рівень яскравості проектора для освітніх закладів становить 2500 люменів (згідно з технічними вимогами МОН України). Сучасні інтерактивні проектори Epson для освіти мають рівень яскравості від 2500 до 3400 люменів залежно від моделі, що дозволяє створювати великі яскраві зображення в будь-якій навчальній аудиторії.

Не менш важливим параметром є роздільна здатність проекторів, яка відповідає за чіткість зображення. Найбільш розповсюдженим стандартом для освітніх закладів є проектори з роздільною здатністю ХGА (1024 х 768 точок), а також набирає популярності WXGA (1280 х 800 точок). В Україні мінімально рекомендованою роздільною здатністю згідно з технічними вимогами МОН України є ХGА або WXGA. У модельному ряді інтерактивних проекторів Epson є як ХGА, так і більш сучасні \WXGA моделі.

Важливо, відзначити, що всі інтерактивні проектори Epson мають короткофокусну або ультракороткофокусну оптику, що повністю відповідає технічним вимогам МОН України щодо інтерактивних комплексів.

Саме такі проектори дозволяють отримувати велике зображення з малої відстані, що дає змогу учням та вчителям працювати із зображенням у безпосередній близькості до робочої поверхні екрана. При цьому проектори не осліплюють користувача та не створюють тінь на робочій поверхні.

Компанія Epson пропонує широкий модельний ряд інтерактивних проекторів для освіти, а саме: короткофокусний проектор Epson EB-536Wi, ультракороткофокусні проектори Epson EB-575Wi та Epson ЕВ-585Wі, а також модель із функцією розпізнавання дотиків пальців – Epson ЕВ-595Wі.

Цифрова документ-камера — це спеціальна настільна камера, призначена для передачі зображення документів та об'єктів у цифровому вигляді на екран проектора або ПК. Цифрові документ-камери є незамінними помічниками вчителів у загальноосвітніх навчальних закладах. За їх допомогою можна організувати інтерактивні уроки й навчальні ігри, проводити наукові конференції та семінари, а також багато іншого. Документ-камери Epson для інтерактивного навчання на міцному повороткому штативі характеризуються високою якістю та простотою в експлуатації. Вони розроблені спеціально для освітніх установ та дозволяють без зусиль і з новою якістю демонструвати одночасно цілому класу об'ємні предмети, навчальні матеріали, експерименти та навіть життя мікросвіту, а також створювати мультимедійні записи уроків. За допомогою цифрової документ-камери можна демонструвати аудиторії різні об'єкти і їх рухи, що робить навчально-виховний процес ефективним та цікавим.

Цифрові документ-камери Epson  мають роздільну здатність 2МР та робочу зону від формату А4 (моделі Epson ELPDC06 та Epson ELPDC07) до формату АЗ (моделі Epson ELPDC13 та Epson ELPDC21), що повністю ввідповідає сучасним вимогам МОН України.

При підключенні документ- камер Epson до проектора Epson зображення автоматично налаштовується під роздільну здатність проектора та заповнює весь екран. Таким чином, комплект із документ- камери та проектора Epson дозволяє проводити повноцінні цікаві інтерактивні уроки навіть без підключення до ПК.

БФП серії «Фабрика друку Epson» — це пристрій, що включає в себе функції принтера, сканера та копіра і може застосовуватись під час навчально виховного процесу, позакласної робота та для адміністративних цілей.

Одна з головних особливос­тей пристроїв серії «Фабрика друку Epson» — це вбудовані резервуари для чорнил замість звичайних картриджів. У комплект поставки входять чорнила, яких достатньо, щоб надрукувати від 6000 до 12000 сторінок формату А4 залежно від моделі пристрою, що відповідає сучасним технічним та педагогічним вимогам МОН України. Така система дозволяє досягти найнижчого рівня собівартості друку в сегменті персональних принтерів та пристроїв для невеликих груп, що використовуються в закладах освіти. «Фабрика друку Epson» є більш економічною в експлуатації та обслуговуванні.

Окрім технічного аспекту, важливо відмітити, що компанія Epson активно сприяє впровадженню сучасних технологій у галузь освіти за рахунок спеціальних цільових програм:

  • онлайн Академія Epson — безкоштовні онлайн-курси для вчителів;
  • організація та участь в освітніх семінарах та конференціях;
  • програма безкоштовного тестування техніки для шкіл та ВНЗ;
  • спеціальні умови придбання техніки — на постійній основі з 2007 року.

Обладнання компанії Epson відповідає світовим та вітчизняним стандартам якості та нормам безпеки.

Усі проектори Epson побудовані на базі безпечної технології ЗLCD, що визнана та рекомендована для освітніх закладів у всьому світі.

Фабрика друку побудована на базі енергоефективної струменевої технології, що не використовує токсичних матеріалів та не спалює кисень при роботі принтера.

Обладнання Epson використовується та рекомендовано провідними навчальними закладами України.

УВАГА! АКЦІЯ «EPSON ДЛЯ ОСВІТИ»

До кінця жовтня 2016 року для всіх навчальних закладів України компанія Epson пропонує спеціальні умови на придбання проекторів, принтерів, БФП та документ-камер Epson.

Щоб узяти участь в акції, зареєструйтей на сайті  http://epson.ua/actions/business/education-ua/ 

Переглядів: 705 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz