Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2018 » Грудень » 17 » Обласна виставка-конкурс «Зимова казка»
09:32
Обласна виставка-конкурс «Зимова казка»

Кожен Новий Рік – це особливе свято, повний чарівності, таємничості, мерехтіння пухнастої мішури на ялинці і блиски бенгальських вогнів на  ялинкових іграшках – кулях, зірках, дзвіночках. Додати в казкову і дивну атмосферу ще більше радості і веселощів, беручи безпосередню участь у створенні новорічного настрою, дуже просто. Можна зробити новорічні прикраси своїми руками та прикрасити ними будинок, придумати і змайструвати іграшки для красуні-ялинки, зшити яскраві, оригінальні вбрання і зробити найрізноманітніші маски – знайте,  фантазія не має кордонів і меж!

З метою виховання духовної культури особистості, шанобливого ставлення до українських звичаїв та традицій, популяризації декоративно – прикладних видів творчості серед учнівської молоді  з 11 по 12 грудня 2018 року на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради було проведено обласну виставку-конкурс «Зимова казка». В заході взяли участь 31 делегація 128 учасників.

Конкурсні роботи діти виготовили з різних матеріалів. Всесвітня тенденція переваги використання екологічних матеріалів відобразилась на «казкових» творіннях учасників. Юні майстри підтвердили думку, що навіть традиційна ялинка може перетворюватися у дещо незвичайне. Завдяки дитячій фантазії форми для різдвяних вінків та ялинок були створені з трави, соломи, гілок, ниток, стрічок та декоровані самими звичайними природними матеріалами: гілками, квітами, шишками, фруктами, овочами, листям, насінням, спеціями.

Під час заходу працювала творча майстерня, де всі бажаючі могли долучитися до виготовлення вітальних листівок воїнам АТО.

Члени журі відмітили високий рівень конкурсних робіт та креативного підходу у виконанні практичного завдання, яке було запропоновано у вигляді літературних, поетичних та прозових уривків. Під час захисту конкурсанти демонстрували авторську роботу та розповідали про основні етапи її створення.

Команду від районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді представляли учні: Суслівської, Гульської та Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.  

Вітаємо переможців:

ІІ місце посіла учениця 9 класу  Наталівської ЗОШ І-ІІ ступенів Касяневич Анна, в номінації «Декоративні  ялинки»;

Диплом «За втілення творчого задуму» в учениці 9 класу Суслівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Новаківської Ніни. в номінації в «Різдвяні зірки»;

Дипломом «За втілення творчого задуму» відзначена учениця 8 класу Гульської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Коряк Аліна, в номінації в «Ялинкові прикраси».

Користуючись нагодою, хочу висловити щиру подяку всім тим, хто  брав участь у наших різноманітних  конкурсах, виставках, змаганнях  та заходах. Сподіваюся на нашу подальшу співпрацю, бажаю всім успіхів у професійній діяльності, щастя, здоров'я та гарного настрою.

Щиро вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ваші серця будуть зігріті любов’ю і теплом, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям. Нехай з останніми хвилинами Старого року вас покинуть турботи та негаразди, а Новий - 2019 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо щоб Різдвяна зоря запалила у ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії!

Миру та злагоди ВАМ в  Новому році!

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 359 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz