Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 7
Гостей: 7
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2016 » Березень » 28 » Обласний семінар керівників рай(міськ) методичних об’єднань вчителів хімії
07:18
Обласний семінар керівників рай(міськ) методичних об’єднань вчителів хімії

23 березня на базі Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов обласний семінар керівників рай(міськ) методичних об’єднань вчителів хімії з проблеми «Розвиток предметних компетентностей на уроках хімії засобами інтерактивних методів навчання». У семінарі взяли участь: Л.М. Ткаченко, методист з хімії Житомирського ОІППО, 28 керівників районних та міських методичних об’єднань вчителів хімії.

Зі словами вітання до учасників семінару звернулися  учнівський та педагогічний колективи, запросивши гостей до плідної праці.

З вітальним словом до присутніх звернулась Л.М. Ткаченко, методист з хімії Житомирського ОІППО й окреслила мету й завдання семінару.

Заступник начальника відділу освіти Андрощук В.П. у своєму виступі висвітлила  пріоритетні напрями розвитку освіти в інноваційному просторі Новоград-Волинського району.

До уваги присутніх директор Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Надієвець П.І. запропонував цікаву презентацію навчального закладу, у якій висвітлив особливості роботи колективу, досягнення успіхів педагогами та учнями у навчально-виховному процесі.

Про розвиток професійної майстерності вчителів хімії в умовах реалізації компетентнісно зорієнтованого навчання йшлося у виступі методиста РМЦ Лопатюк В.Г., яка акцентувала увагу на сучасних підходах до здійснення науково-методичного супроводу вчителів хімії щодо формування їх професійної компетентності.

Жвавий інтерес викликав виступ вчителя-методиста, керівника методичного об’єднання вчителів хімії Новоград-Волинського району Корнійчука П.Т., який підняв питання активізації пізнавальної діяльності на уроках хімії.

В ході семінару гостей привітав начальник відділу освіти Антипчук О.А., який наголосив на важливості розвитку освітянської галузі.

Методист з хімії Житомирського ОІППО Ткаченко Л.М. у своєму виступі «Формування предметних компетентностей учнів засобами хімічного експеременту» зазначила, що хімія – експериментально – теоретична наука, тому при вивченні її основ важливу роль відіграє експеримент – складова частина навчально-виховного процесу, яка здійснює зв’язок теорії з практикою, перетворює знання в переконання.

У практичній частині семінару його учасники відвідали урок у 8 класі на тему: «Узагальнення та систематизація знань з теми: «Періодичний закон та періодична система хімічних елементів Д.І.Менделєєва. Будова атома», який майстерно провела вчитель хімії Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Черниш О.С.

Усі присутні на семінарі стали активними учасниками майстер-класу «Використання інтерактивних методів навчання на уроках хімії», який провела вчитель хімії Черниш О.С.

Семінар був проведений на високому фаховому та організаційному рівні, у творчій атмосфері. Його учасники отримали багато корисної інформації, а також електронні диски з матеріалами семінару, які зможуть використати у своїй роботі.

Категорія: Хімія та біологія | Переглядів: 790 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz