Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2018 » Квітень » 19 » «Перлини Звягельщини – 2018»
14:18
«Перлини Звягельщини – 2018»

Весна цвіте на землі і летить у небесах, як сонячна богиня волі, розбуджує природу, розсіває квіти і квітчає сади. Весна – це поклик молодості, голос радості й щастя, віри й любові, надії й краси, поезії й пісні.

Без віри у свої здібності, у свої сили не можна братися за жодну справу. Активно діяти, творити, працювати – ось шлях, на якому здібності дадуть змогу кожній молодій людині стати майстром своєї справи.

Про це 18 квітня засвідчили виступи учасників заключного концерту ХІІІ фестивалю дитячо-юнацької творчості «Перлини Звягельщини-2018», в яких було закладено стільки натхнення, фантазії і наполегливої праці. Варто відзначити, що завдячуючи цьому фестивалю, кожного року з’являється нове яскраве сузір’я талантів, яке ще яскравіше освічує наш Новоград-Волинський край.

З вітальним словом до присутніх звернулись керівник апарату районної державної адміністрації Гайдаєнко Михайло Іванович та начальник відділу освіти Антипчук Олександр Анатолійович побажавши усім творчого зростання, міцного здоров’я, благополуччя, а також  гарного настрою і вручили кожному учаснику заключного концерту Грамоти відділу освіти.

По завершенню офіційної частини, присутні змогли насолодитися цікавими талановитими виступами юних вокалістів, танцюристів, хористів та інструменталістів нашого району. 

Ведучі концертної програми Тамара Правдива, Олександр Павлюк та Наталія Бобер, учні Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, безперервно запрошували на сцену все нових і нових «зірочок».

Новими зірочками у цьогорічному сузір’ї стали сестри Даша і Маша Лабзюк (Ярунська ЗОШ І-ІІІ ст.) зігравши дуетом на баянах обробку української народної пісні «Їхав козак за Дунай».

Бурхливими оплесками супроводжувались виступи вокалістівПавлюка Олександра (Суслівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Васильчук Олени, Садовської Олександри, Поліщук Юлії (Броницькогутянська ЗОШ І-ІІІ ст.), Шелест Валерії та Дубравської Олени (Гульська ЗОШ І-ІІІ ст.), Козир Тетяни та Осіпчук Оксани (Ярунська ЗОШ І-ІІІ ст.), Шумлянської Анастасії (Колодянська ЗОШ І-ІІІ ст.), Данилюк Валерії (Орепівська ЗОШ І-ІІІ ст.), Остапчук  Анастасії (Жолобненська ЗОШ І-ІІІ ст.), Омельчук  Аліни (Киянська ЗОШ І-ІІ ст.), Марчук Альони, Гряділь Вікторії та Сидорчук Дарини (Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.).

Приємні, незабутні враження залишили по собі виступи вокальних ансамблів: «Козачата» Наталівської ЗОШ І-ІІ ст., «Веселка» Великогорбашівської ЗОШ І-ІІ ст., «Мрія» Наталівської ЗОШ І-ІІ ст., «Співограй» Киківської ЗОШ І-ІІІ ст;

та танцювальних колективів: «Перлинки»  Орепівської ЗОШ І-ІІІ ст. і «Киківчаночка»  Киківської ЗОШ І-ІІІ ст.

Як і минулого року, шквал аплодисментів викликав виступ соліста-інструменталіста, учня  Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів Ібодова Шахридина, який майстерно зіграв на саксофоні мелодію під назвою «Bésame mucho».

Фестиваль завершився. Та він не пройшов безслідно. На небосхилі нашого району засяяли нові зірочки, яких єднає бажання нести у світ добро і радість.

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 746 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz