Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2014 » Серпень » 29 » Розширене засідання колегії відділу освіти
15:00
Розширене засідання колегії відділу освіти


21 серпня відбулося традиційне зібрання освітян району, де підсумовувалася робота галузі та були розставлені акценти на 2014-2015 навчальний рік. На розширеному засіданні колегії відділу освіти були присутні гості: міський голова В.І. Загривий, перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Кирилюк, народні депутати України В.М. Литвин та Ю.А. Благодир, Заслужений учитель України А.В. Гордійчук.

Начальник відділу освіти О.А.Антипчук детально проаналізував діяльність освітянської галузі та окреслив першочергові завдання, над вирішенням яких працюватимуть педагоги у новому навчальному році. Яскравим підтвердженням слів керівника стали презентація та відеофільм.


Новопризначеним учителям, учорашнім випускникам педагогічних навчальних закладів, народний депутат України В.М. Литвин вручив трудові книжки. Він не тільки привітав молодих педагогів з початком трудової діяльності, а й нагородив найдосвідченіших освітян району відомчими відзнаками і грамотами Національної академії педагогічних наук України.

 

 


Хвилюючим був виступ директора Анастасівської ЗОШ І-ІІ ступенів Ситнера С.Ю., який прийняв рішення піти на заслужений відпочинок, а на колегії подякував усім за співпрацю.


Зі словами вітання з початком нового навчального року до присутніх звернувся перший заступник голови райдержадміністрації Р.М.Кирилюк, вручивши нагороди номінації «Лідери освіти», в якій були представлені заклади-переможці рейтингової оцінки діяльності ЗНЗ та ДНЗ, конкурсу «ВЕБ-сайтів», ІІ-ІІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад та конкурсу-захисту МАН, педвиставки «Сучасна освіта Звягельщини», номіновані на занесення до Книги пошани «Гордість освіти Новоград-Волинського району», на нагородження грамотою управління освіти і науки Житомирської облдержадміністрації.


Щиро привітав освітян району і голова районної ради Ф.В. Весельський, нагородивши у номінації «Мистецтво бути педагогом» кращих із кращих за високу результативність участі учнів у Всеукраїнських предметних олімпіадах; високий професіоналізм та впровадження інноваційних технологій навчання і виховання; особисту перемогу в районному та участь в обласному турах Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року - 2014»; високу результативність участі вихованців РЦТСТУМ у Всеукраїнських та обласних масових заходах; участь у Всеукраїнському конкурсі «Шкільна бібліотека»; високі досягнення в обласних турнірах юних правознавців, істориків та журналістів; кращий навчальний кабінет; значний особистий внесок у забезпечення належного функціонування закладів освіти району.


Начальник відділу освіти О.А.Антипчук відзначив у номінації «Спорт і здоров’я» переможців учнівської та вчительської спартакіад, огляду-конкурсу виховної роботи під час літньої оздоровчої кампанії, змагань зі спортивного туризму, обласного конкурсу екологічних агітколективів. Також були нагороджені керівники, що сприяли покращенню санітарно-гігієнічних умов навчальних закладів, а також кращі первинні профспілки.

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 754 | Додав: Maximus07 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Серпень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz