Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2016 » Жовтень » 20 » Семінар-практикум вчителів англійської мови
14:49
Семінар-практикум вчителів англійської мови

Сьогодні всім зрозуміло, що ХХІ століття – це час переходу до високотехнологічного інформаційного суспільства, в якому якість людського потенціалу, рівень освіченості й культури всього населення набувають вирішального значення. Сучасний стан міжнародних зв’язків України, вихід її до світового простору зумовлюють розглядати іноземну мову як важливий засіб міжкультурного спілкування. Оволодіння учнями іноземною мовою сприяє розвитку в них здібностей використовувати її як інструмент спілкування в діалозі культур і цивілізацій сучасного світу. Іноземна мова розглядається як засіб міжособистісної взаємодії в умовах багатонаціонального і полікультурного світового простору.    

Останнім часом зазнала певних змін в організації процесу та методів навчання, його структурі та змісті саме методика викладання іноземних мов. На сьогоднішній день найпоширенішим і дієвим методом викладання та навчання іноземних мов, безперечно, є комунікативно-орієнтований, який покликаний максимально наблизити учнів до реальних умов іншомовного середовища. А активне застосування комп'ютерних технологій, є одним із засобів реалізації цього методу.

12 жовтня 2016 року на базі Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено семінар-практикум учителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів району на тему «Застосування мультимедійних технологій у проектній діяльності підлітків на уроках англійської мови».

Привітно зустріла учасників семінару-практикуму директор школи, вчитель англійської мови Гончаренко Світлана Вікторівна. 

Теоретична частина заходу розпочалася з доповіді заступника завідуючої РМЦ Костюк Катерини Миколаївни «Освіта протягом життя» та електронної презентації  про значущість сучасних мультимедійних технологій в системі роботи педагогів школи, зокрема, вчителів іноземної мови,  яку представила Світлана Вікторівна.

Практичну частину семінару-практикуму склали відкриті уроки  (2 клас – підсумковий урок з навчальної теми «Друзі, тварини», вчитель Супрунчук Валентина Володимирівна; 

9 клас – «Підлітки та молодіжні організації субкультур», вчитель Ляшук Ліна Анатоліївна);

 майстер-клас  «Формування соціолінгвістичної компетенції учнів на основі аутентичних текстів», вчитель Колесник Неля Вікторівна;

 позакласний захід (екскурсія до шкільного історичного музею) «Хто не знає свого минулого,  той не вартий майбутнього».

Підводячи підсумки семінару-практикуму, його учасники відзначили, що  вчителі англійської мови Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів широко використовують сучасні мультимедійні технології у своїй роботі. Таке комплексне застосування традиційних та мультимедійних технологій забезпечує набуття учнями не тільки глибоких та міцних знань, а й уміння розвивати інтелектуальні, творчі здібності, самостійно набувати нових знань та працювати з різними джерелами інформації.  Використання інформаційно-комунікативних технологій на уроках іноземної мови сприяє активізації творчої пізнавальної діяльності учнів,  робить процес навчання англійської мови більш змістовним, динамічним та ефективним. Саме за такими технологіями — майбутнє сучасної освіти.

Категорія: Семінари | Переглядів: 937 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz