Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2017 » Вересень » 19 » Вересневі методичні об'єднання з виховної роботи
15:04
Вересневі методичні об'єднання з виховної роботи

З 7 по 12.09.2017 року на базі РМЦ проходили секційні методичні об’єднання педагогічних працівників, що безпосередньо займаються виховною роботою в загальноосвітніх навчальних закладах району.

7.09. відбулося засідання секційного методичного об’єднання педагогів-організаторів загальноосвітніх навчальних закладів району. На засіданні присутні були представники з 25 шкіл.

Початок засідання був дещо незвичайним. Присутні мали нагоду передивитися презентацію та виступ до неї минулорічного переможця конкурсу учнівських презентацій «Я-ГРОМАДЯНИН» у віковій категорії середньої навчальної ланки учня Великогорбашівської ЗОШ І-ІІ ступенів Денисюка Ярослава. Це задало настрій щодо обговорення системи національно-патріотичного виховання в школі. З темою патріотичного виховання та презентацією власних надбань виступила педагог-організатор цієї ж школи Ковальчук Н.О.

Наступне питання стосувалося планування виховної роботи в школах на 2017-18 навчальний рік. Його висвітлила педагог-організатор Жолобненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кондратюк І.І.

Також було розглянуто та обговорено ряд рекомендацій та листів МОН, що покликані сприяти оптимізації та посиленню виховної роботи в школах. Особливу увагу освітяни звернули на лист МОН від 27.07.2017р. № 1/9-413 «Про деякі питання організації виховної роботи у навчальних закладах у 2017-18 навчальному році», де чітко розписані напрямки виховної роботи в школі та рекомендовані програми виховної роботи. На запит педагогів-організаторів цей лист повторно направлений по загальноосвітніх навчальних закладах району.

8.09. продовжили естафету засідань методичних об’єднань з виховної роботи класні керівники.

На цьому засіданні також розглядався МОН від 27.07.2017р. № 1/9-413 «Про деякі питання організації виховної роботи у навчальних закладах у 2017-18 навчальному році».

Перед присутніми виступила директор Варварівської ЗОШ І-ІІ ступенів Залізницька О.В. з питань організації річного планування роботи класного керівника. Також вона презентувала систему виховної роботи класних керівників Варварівської школи та річну систему виховних заходів. Неабиякий інтерес присутніх викликала «Педагогічна скарбничка», в якій Олена Володимирівна щедро поділилась своїми наробками з виховної роботи.

Про систему співпраці класних керівників та працівників психологічної служби презентувала свій власний досвід практичний психолог І категорії Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів Поліщук О.В. Вона показала на яскравих прикладах з шкільного життя яким чином психологічна служба (практичні психологи та соціальні педагоги) можуть значно оптимізувати роботу класних керівників.

На методичному об’єднанні було обрано голову МО класних керівників – молодого перспективного класного керівника Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів Скрипнюк М.Ю.

12.09. пройшло секційне засідання методичного об’єднання заступників директорів шкіл з виховної роботи.

З ґрунтовними методичними рекомендаціями по організації роботи з профілактики правопорушень у сучасному навчальному закладі виступила заступник директора з виховної роботи. Документація та напрацювання з питань профілактики правопорушень в навчальному закладі були представлені на високому професійному рівні та викликали велику зацікавленість колег. Тетяна Антонівна наприкінці засідання МО заступників дирекорів шкіл з виховної роботи була обрана головою методичного об’єднання.

Деркач І.В. – заступник директора з виховної роботи Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів презентувала доповідь «Роль інформаційних умов у формуванні національно-патріотичних почуттів у школярів та учнівської молоді». Хоча на посаді Ірина Володимирівна не так давно, але плідна праця дозволила їй зібрати великий матеріал з питання та вдало його презентувати колегам.

Знову ж таки – питання співпраці працівників психологічної служби, але на цей раз з адміністрацією шкіл висвітлила практичний психолог І категорії Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступені Поліщук О.В.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 474 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz