Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 4
Гостей: 4
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2017 » Жовтень » 18 » Відзначення Дня захисника України у ЗОШ району
09:22
Відзначення Дня захисника України у ЗОШ району

З метою поліпшення героїко-патріотичного виховання і підготовки юнаків до служби у Збройних силах України, інших військових формуваннях та вшанування ветеранів війни і військової служби, зокрема тих, що брали участь в антитерористичної операції у Донецькій і Луганській областях в навчальних закладах району проведено ряд заходів, приурочених до Дня захисника України.

В усіх школах відбулися урочисті церемонії покладання квітів до пам’ятників воїнам, загиблим у роки Великої Вітчизняної війни, до меморіальних дошок та на могили загиблих учасників АТО.

У Барвинівській, Колодянській, Косенівській, Несолонській, Суслівській ЗОШ І-ІІІ ступенів, Брониківській, Варварівській, Киянській ЗОШ І-ІІ ступенів проведено уроки мужності «Герої не вмирають» та «Сила Нескорених!» за участю учасників антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях.

В шкільних бібліотеках організовані тематичні виставки документів, книг,  фото- і відеоматеріалів: «Історія козацького роду», «Випускники школи – учасники АТО», «Шануймо наших захисників» та виставки учнівських малюнків до Дня захисника України «Мир очима дітей».

Проведено районні спортивні змагання зі стрільби з пневматичної гвинтівки, а також у школах відбулися спортивно-ігрові заходи «Козацькі розваги», «Веселі старти», флешмоби «Ми за мир», квести «Козацька слава не вмре, не загине!», конкурси строю і пісні «Давайте разом заспіваєм, браття», вікторини «Козаки – це мужні люди».

Класними керівниками проведені тематичні виховні години «Свято Покрови – свято українських козаків», «Козацька моя Україна», «День українського козацтва», «Зродились ми великої години. З пожеж війни і з полум’я вогнів…», «Захисникам Вітчизни – честь і слава»,  а також, разом з членами учнівського самоврядування, випущено шкільні газети «День захисника України», «Ми – нащадки славних козаків».

У Жолобненській, Колодянській, Косенівській, Несолонській ЗОШ І-ІІІ ст., Брониківській ЗОШ І-ІІ ст. проведені благодійні ярмарки «Наша допомога воїнам АТО».

Найкраще робота по відзначенню заходів до Дня захисника України проведена в Барвинівській, Броницькогутянській, Великомолодьківській, Жолобненській, Киківській, Косенівській, Несолонській, Піщівській, Пилиповицькій, Суслівській, Ярунській ЗОШ І-ІІІ ст., Брониківській, Варварівській, Киянській, Наталівській, Федорівській ЗОШ І-ІІ ст.

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 642 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz