Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2017 » Травень » 15 » Виставка-конкурс:    «Моделювання одягу»
13:55
Виставка-конкурс:    «Моделювання одягу»

      

Мистецтво одягатись – це частина мистецтва жити. Уміння одягатись не є таємницею. Кожна людина може бути одягнена зі смаком, якщо стежитиме за тим, щоб одяг відповідав її характеру, віку, будові тіла, особливостям зовнішності, а також сезону.

Красивий, модний одяг, та ще власноруч пошитий, несе радість. Потяг до кравецького мистецтва по суті рівнозначний захопленню музикою, живописом чи іншими видами творчості, коли людина не професіонал, але володіє багатьма секретами майстерності професіоналів. Крім того, виготовлення одягу своїми руками не лише захоплююча, а й корисна справа. Тому сьогодні чимало людей підбирають собі одяг, шиють його самі собі, намагаючись продемонструвати свою індивідуальність, неповторність.

Багато красивих, необхідних в повсякденному житті виробів можна зробити, вміючи в'язати. Своєрідна об'ємність, особлива пластичність пряжі роблять речі з трикотажу зручними і нарядними. Це одяг для буднів і свят, для прогулянок і занять спортом. До того ж це приємний відпочинок, гарні ліки від перевтоми й роздратованості.

Виразити власну індивідуальність і художній смак можна за допомогою аксесуарів, особливо якщо вони створені власними руками. Нові аксесуари, які зовсім не повинні бути дорогими, допомагають нам почувати себе добре одягненими і мати вражаючий вигляд.

З метою виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді, залучення її до творчої діяльності, створення умов для самореалізації творчої особистості в сучасному суспільстві та задоволення потреб дітей і підлітків у професійному самовизначенні відповідно до інтересів та здібностей на базі комунального позашкільного навчального закладу «Житомирський обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді» Житомирської обласної ради проводиться обласна виставка-конкурс учнівської молоді «Моделювання одягу» в номінаціях: шитий одяг, в'язаний одяг, одяг для ляльок, аксесуари, та декоративні вироби з ниток, тканини, шкіри.

11 травня 2017 року на базі КПНЗ «Обласний центр НТТУМ» було проведено 10 обласну виставку-конкурс учнівської молоді «Моделювання одягу». У виставці-конкурсі взяли участь 19 делегацій з 15 районів та 4 міст області.

На розгляд журі кожен учасник виставки-конкурсу представив виготовлений власноруч виріб, виконав практичне завдання за тематикою представленої роботи, вміло під музичний супровід продемонстрував виріб, розповів про нього, основні етапи виготовлення та дав відповіді на запитання членів журі і інших учасників номінації.

Творчі майстрині  РЦТСТУМ демонстрували моделі, які створили власними руками та зайняли почесне  І загальнокомандне місце.

 

В номінації: декоративні вироби з ниток, тканини, шкіри, хутра - учениця 7 класу Киянської ЗОШ  І-ІІ ст.  Мельник Софія (керівник Ляхович З.М.) отримала І-місце.

 

В номінації : в'язаний одяг, учениця 10 класу Пилиповицької ЗОШ І-ІІІст. Дереженко Руслана (керівник Данюк В.В.) отримала  також І-місце

 

Хочу побажати   юним школярам творчої наснаги, натхнення, добра, здоров’я, однодумців у творчих пошуках, наполегливості у досягненні поставленої мети на благо нашої Батьківщини, а батькам та педагогам - терпіння, любові до своїх дітей, злагоди та миру.

Нехай  усі  виставки не тільки виявлять нові таланти, але й відкриють шлях у життя кожній обдарованій дитині.

 

Творча робота Масан Софії

учениця 7 кл. Чижівської ЗОШ І-ІІІ ст. Масан Софія  з творчою роботою

 

Касяневич Анна . учениця 7 класу Наталівської ЗОШ І-ІІ ст. з творчою роботою

Творча робота Касяневич Анни

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 677 | Додав: Maximus07 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz