Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2009 » Червень » 1 » «Творча обдарованість – 2009»
09:48
«Творча обдарованість – 2009»
Фестиваль для учнів району «Творча обдарованість – 2009», що проходив 28 травня на базі промислово-економічного технікуму, зібрав талановитих, обдарованих дітей. І невипадково він проводився напередодні Міжнародного дня захисту дітей, як підсумок здобутків за рік. На фестиваль прибули численні делегації зі шкіл, довівши, що в нашому районі підростає талановита молодь, яка вплітає у національний вінок талантів і своє суцвіття. Привітали учасників фестивалю голова районної державної адміністрації Іванюк М.О.,  заступник голови РДА з гуманітарних питань Гриценко М.І., начальник відділу освіти Антипчук О.А., начальник відділу культури Примак В.О., завідуюча сектором служби у справах дітей Громова Л.В., помічник-консультант народного депутата України В.М.Литвина Весельський Ф.В., зав. РМЦ відділу освіти Сікора О.П., голова райкому профспілки працівників освіти Вознюк Л.Ф.
 З метою відзначення вагомих досягнень учнів у навчанні, заохочення їх до активної участі у громадському житті, наказом відділу освіти від 21.05.09 "207 були призначені премії учням, які вручив голова РДА М.О. Іванюк:
1. Шнайдер Богуславі - учениці 9 класу Броницькогутянської школи
2. Романюку Івану – учню 11 класу Слободороманівського ЗНВО

3. Маруш Єлизаветі – учениці 10 класу Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів

4. Бадовській Вікторії – учениці 11 класу Слободороманівського ЗНВО

5. Дейнеці Інні – учениці 11 класу Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів

6. Пасічнику Артему – учню 9 класу Киянської ЗОШ І-ІІІ ступенів

7. Новороку Кирилу – учню 5 класу Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

8. Храбан Альоні – учениці 9 класу Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів

 
     А розпочали фестиваль наймолодші його учасники – вихованці Слободороманівського ЗНВО «Гімназія – дошкільний навчальний заклад» (директор – Ващенко О.Г.),   яким за участь у фестивалі вручила подарунки методист РМЦ Мельничук В.В.
 

    У номінації «Лідер року» грамоти та подарунки за активну участь у  фестивалі «Лідери Житомирщини» одержали від заступника голови РДА з гуманітарних питань Гриценка М.І. колективи Пилиповицької, Великомолодьківської, Поліянівської та Піщівської шкіл. Саме ці учні довели, що лідер – це той, хто веде за собою інших.

     Начальник відділу освіти Антипчук О.А. привітав учасників фестивалю та нагородив грамотами та подарунками у номінації «Кращий знавець рідного слова» переможців районного конкурсу з української мови ім.П.Яцика (Радзивіл Іванну – ученицю 3 класу Яворівської ЗОШ, Храбан Діану – ученицю 4 класу Великомолодьківської ЗОШ, Бажинську Анну – ученицю 5 класу Чижівської ЗОШ, Саух Ірину – ученицю 6 класу Колодянської ЗОШ, Скрипнюк Марію – ученицю 8 класу Киківської ЗОШ, Ковальковську Вікторію – ученицю 9 класу Калинівської ЗОШ, Бондарчук Лідію – ученицю 10 класу Несолонської ЗОШ, Остапчук Яну – ученицю 11 класу Новороманівської ЗОШ та Ковальчука Максима – учня 7 класу Несолонської ЗОШ).  Ці учні особливо трепетно ставлять до слова, що ллється з материнських вуст, запам’ятовується на все життя, адже рідна мова – це мова наших батьків, що поєднала в собі неповторні переливи колискових пісень, аромат квітчастого світу тієї землі, де ми народилися.
 

До слова мудрих слухом прихилися,

Де не ступнеш – знанням своїм ділися,

Навчаючись, не дай думкам заснуть!

Там, де Знання, ти завжди першим будь!

Ця східна мудрість є життєвим кредо людей цілеспрямованих, тих, про кого можна сказати – інтелектуал. Саме таких учнів ЗОШ нашого району, що стали переможцями ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад з базових та спеціальних дисциплін, було нагороджено у номінації «Інтелектуал» зав. РМЦ Сікорою О.П. дипломами та подарунками. Так, Шнайдер Богуслава, учениця 9 класу Броницькогутянської ЗОШ вже другий рік поспіль стала учасницею республіканської олімпіади з хімії, а учениця 8 класу Слободороманівського ЗНВО Голуб Анастасія посіла призові місця на обласних олімпіадах відразу з двох предметів: історії та біології.

     Діти нашого району не лише здобувають ґрунтовні знання з різних предметів, але й штурмують спортивні вершини. У номінації «Спортивний олімп» заступник начальника відділу освіти Андрощук В.П. нагородила учнівські колективи Городницької, Гульської, Броницькогутянської та Червоновільської шкіл за участь в обласних змаганнях та спартакіадах з різних видів спорту.

 Учні Слободороманівської школи-гімназії вибороли І місце у районному фестивалі юних пожежників, за що були нагороджені методистом РМЦ Скрипнюком Ю.О.  у номінації «Юні пожежники».

   Мова музики – це, можливо, єдина у світі мова, якою людська душа може висловити найтонше, найвеличніше, найпотаємніше. Таку мову дано розуміти талановитим дітям, що були представлені до нагородження у номінації «Музичне мистецтво». Це солісти-вокалісти Котвицька Ангеліна (Варварівська ЗОШ), Храбан Альона (Великомолодьківська ЗОШ), Цибульська Софія (Ярунська ЗОШ) та багато інших. Хочеться вірити, що кожна зірочка, що засвітилася на «Творчій обдарованості» не потьмяніє, а сяятиме все яскравіше та неповторніше.   

  Тож щира подяка усім тим, кому не байдужа доля талановитих дітей, хто допомагає підтримувати світло кожної зірочки, вкладаючи і душу, і серце у розвиток кожної особистості.

 

 

Матеріал підготувала Рошка С.П.

Переглядів: 1215 | Додав: osvita-novog | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz