Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2015 » Грудень » 28 » 33-й садочок в районі відкрито!
10:35
33-й садочок в районі відкрито!

 

23 грудня 2015 року, завдяки ініціативі директора школи Левченко Алли Костянтинівни було відкрито 33-й в нашому районі - Федорівський дошкільний навчальний заклад.

З важливою подією прибули привітати громаду села голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови районної адміністрації Наталія Даниленко, начальник відділу освіти Олександр Антипчук, депутати районної ради Микола Іванюк, Олександр Осінський, Валерій Весельський, Валерій Осіпчук, довірена особа депутата обласної ради Сергія Мельника  – Дмитро Мельник, представник організації Товариства Червоного Хреста Ірина Фенске, сільський голова попередніх скликань Олександр Осінський та нинішнього Алла Осадчук.

Звертаючись до присутніх, голова райдержадміністрації  Михнюк В.В зазначив, що попри важкі часи в Україні, держава дбає про наших найменших мешканців – відкриваючи для них дитячі садочки, стврорюючи прекрасні умови для їх розвитку. Він висловив надію на те, що відновлення дошкільних закладів було, є і буде головним питанням для всіх гілок влади.

Вітаючи всіх причетних до цієї важливої події, голова районної ради  Рудницький Д.В. запевнив, що підтримку влади районного рівня відчуває кожна громада, яка взялася відроджувати дитячий садок, адже саме ініціатива громади є запорукою розвитку соціальної сфери у населеному пункті. «Ваша справа є прикладом того, що не чекаєте від когось допомоги, а самі берете і робите. І нам з радістю хочеться  допомагати тому, хто хоче сам собі допомогти».

Начальник відділу освіти Антипчук О.А. зауважив, що це подія не лише для села, але і для освітянської родини. «Хоча це і непопулярний процес відкривати дошкільні заклади з короткотривалим режимом перебування, але це  вже 33-й дошкільний заклад, а при моїй участі – 19 у районі. Ми розпочинаємо з короткотривалого режиму перебування без харчування, але потім, я сподіваюсь якщо буде бажання і результат, школа знайде можливість поступитись на одну кімнату, щоб поставити там ліжечка, харчоблок є через дорогу і садок переведемо на повноцінний робочий день».

Олександр Анатолійович подякував всім, хто вніс посильний вклад в таку гарну справу, а керівництву району за те, що повірили і допомогли.

Привітали дітей, батьків та всіх жителів Федорівки депутати районної ради Іванюк М.О. та Осіпчук В.В., представник міськрайонного Товариства Червоного Хреста Фенске І.В. Звичайно, всі гості приїхали не з пустими руками, кожен подарував дітлахам гарні іграшки, солодощі. А від депутата обласної ради Мельника В.С. було вручено телевізор.

 

Директор школи Левченко Алла Костянтинівна подякувала всім, хто долучився до цієї гарної справи та вручила їм подяки. «Мені дуже сумно. Я людина, яка живе процесом. А зараз фініш. Санвузли у школі зроблено, дитячий садочок відкрито. Напевно буду працювати над тим, щоб він став повноцінним» - так вона завершила свій виступ.

Дійство закінчилося виступом маленьких господарів та приходом Святого Миколая, який обдарував діток солодощами. 

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 734 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz