Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2015 » Червень » 2 » Гордість району
10:21
Гордість району

У 54 навчальних закладах району пройшли останні дзвінки, а в 24 школах відшуміли випускні вечори.

289 випускників 11-12 класів отримали атестати про повну загальну середню освіту, 5 з них нагороджені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та 6 – срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

НАША ГОРДІСТЬ

МЕЛЬНИК  АНАСТАСІЯ

Броницькогутянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Школа...Таке коротке слово, але займає найбільше місця в моєму серці. Шкільні роки — це найкраща пора, адже там залишились незабутні миті мого життя.  Протягом 11 років поруч зі мною були чудові люди — вчителі, які вклали в мене все найкраще і відпускають у доросле життя з неоціненним багажем знань, друзі, а також мама. Дякую вам за те, ким я є зараз, і за моє щасливе майбутнє!

З раннього  дитинства моя мрія - стати лікарем-ветеринаром. Впевнена, що зі здобутими знаннями і вірою в себе моя мрія стане реальністю.

 

 

 

 

 

ЗАХАРЧУК  ІРИНА

Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

На даний час маю тверду ціль – здобути хорошу освіту, яка стане шляхом до успішної та приємної для мене роботи. Французький письменник Оноре де Бальзак колись говорив: «Ключем до всякої науки є знак питання». Потрібно наполегливо йти до своєї мети, робити нові відкриття та вдосконалюватись з кожним днем. Тому хочу побажати всім випускникам впевненості в своїх силах, інтересу до власної справи, надійних людей поряд та мирного неба над головою.

 

 

 

 

 

 

СТРЕЛЬЧУК  ОЛЕКСАНДРА

Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Ось і прийшов той час, коли я маю зробити крок у доросле, самостійне життя. До сьогодні мене надихали на навчання  і вчинки мої рідні, близькі та друзі. Я відчувала,  як кожен учитель з любов’ю  передає мені  свої знання та досвід. Обіцяю Вам, мої любі наставники, що буду намагатися не змарнувати ваших старань, а бути прикладом та взірцем іншим дітям.

Мене бентежить доля моєї країни. Моя рідна Батьківщина страждає, вона молить про допомогу. Я іду! Іду у доросле життя, щоб боротися за правду, за людяність,щоб брати та сестри моєї Батьківщини осявали землю своїми щасливими усмішками.

 

 

 

 

ПАВЛЮК ЮЛІЯ

Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Ну от і все. Минуло 11 років шкільного життя. Багато цікавого і незабутнього сталося зі мною за ці роки…

Скільки знань було отримано, скільки чудових спогадів залишиться у пам’яті назавжди. Школа дала мені те, що буде зі мною на протязі всього життя. Моє серце завжди палатиме пошаною до вчителів та всього того, чому вони мене навчили.

Також я вдячна своїм батькам, які віддали свою любов мені і завжди підтримували. Від усієї душі бажаю нам усім мирного неба над головою. У майбутньому, якби не склалося моє життя, я б хотіла приносити користь Україні та українському народу!

 

 

 

 

 

СТЕПАНЮК  ТАЇСА 

Киківська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Вельмишановні вчителі!  Висловлюємо  глибоку вдячність за Вашу  професійну  майстерність, педагогічний  талант,  душевну  щедрість  і виховання учнів  нашої  школи  протягом  багатьох років.  Ви відкриваєте неповторний  світ  своїм  вихованцям,  вміло  ведете т їх по  стежках  любові і  доброти,  запалюючи  в їх  трепетних  серцях  вогник  допитливості, віри у  справедливість, віри в себе!

Особливо  хочеться  Вам подякувати  за  індивідуальний  підхід  до  кожної  дитини,  компетентність,  відповідальність і доброзичливість.

Ми всі  цінуємо  все, що Ви робите, і дякуємо за  творче  ставлення до  роботи,  ентузіазм, відкритість. 

 

 

 

 

НЕХАЙ ОЛЕНА

Колодянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Мрію стати успішним і потрібним суспільству фахівцем, реалізувати свої прагнення, опанувати професію лікаря.

Дякую рідній школі за щасливе дитинство, радість спілкування і пізнання, доброзичливість друзів та вчителів. Щиро вдячна за отримані знання, які дають можливість впевнено дивитись в майбутнє.

 

 

 

 

 

 

 

КОПОТУН АНАСТАСІЯ

Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Ось і настав той час важливого кроку у житті, коли ми обираємо своє майбутнє. Про  рідну школу залишилися яскраві спогади: гарно проведений час з друзями, різні змагання, подорожі. Вчителі дали мені цінний багаж знань, який допоможе мені реалізувати себе майбутньому  у  сфері фінансів.  Наше майбутнє залежить тільки від нас. Тому всім бажаю удачі і мирного неба.

 

 

 

 

 

 

 

ФІЛОНЕНКО ДАРІЯ

Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

У кожної людини є свій світ, а у ньому й близькі люди, приємні спогади, мрії  про майбутнє.

Мій світ – це батьки, друзі, вчителі, рідна школа. Їм усім я безмежно вдячна  за бурхливий океан захоплюючого шкільного життя та тиху затишну гавань  рідної домівки.

Про що я мрію? Про те, що стабілізується ситуація в країні, кожен зможе займатися своєю справою, що в свою чергу дасть змогу для успішного розвитку держави.

Головне для мене - займатися улюбленою справою й робити її якнайкраще, стати професіоналом, приносячи користь рідній Україні.

 

 

 

 

КОСЯНЧУК ЄВГЕНІЯ

Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Я дуже вдячна нашим мудрим вчителям, які з першого класу навчали нас. Саме завдяки їм та моїм батькам я виросла такою  ученицею. Я й надалі буду намагатися прославляти нашу рідну школу, наше село Пилиповичі та район. Бажаю успіхів та мирного неба своїм однокласникам та шановним учителям! 

 

 

 

 

 

 

 

 

МЕЛЬНИК АННА

Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

 

Безмежно вдячна батькам за підтримку і турботу, вчителям – за глибокі знання і життєву мудрість. Швидко пролетіли шкільні роки… Вони подарували радісні і гіркі хвилини, незабутні емоції та досвід, який і допоможе в майбутньому впоратись з труднощами та перешкодами. Попереду нелегкий шлях, але я пройду його і зроблю все можливе для того, щоб бути гордістю для своїх батьків, для вчителів, для рідної школи!

 

 

 

 

 

ВЕНГЛОВСЬКА ЮЛІЯ

Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Хочеться висловити подяку батькам, вчителям та друзям, які готували мене до першого кроку в доросле життя. Мрія – вона така неосяжна… іноді здається, що вона нездійсненна. В моєму житті є мета, до якої я прагну дотягнутись – це навчання в КПІ та робота у сфері менеджменту та маркетингу. Я віддам всі свої сили для досягнення мети.

 

 

 

Категорія: Вітання | Переглядів: 743 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz