Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2009 » Вересень » 1 » Інформація про хід серпневої конференції педагогічних працівників району
08:31
Інформація про хід серпневої конференції педагогічних працівників району

Інформація про хід серпневої конференції

педагогічних працівників району

 

26 серпня відбулася щорічна конференція працівників освіти району.

 

         На конференцію запрошувались педагогічні колективи, працівники дошкільних та позашкільного навчальних закладів, сільські голови, керівники сільськогосподарських підприємств різних форм власності.

 

         В роботі конференції взяли участь Іванюк Микола Олексійович – голова районної державної адміністрації, Лучицький Ігор Леонідович – заступник голови районної ради, Гордійчук Андрій Васильович – заслужений вчитель України, в минулому – завідуючий відділом освіти, Паламарчук Микола Євгенович – директор економіко-гуманітарного коледжу та професійного ліцею.

 

         На розгляд конференції були винесені питання:

1.       Про підсумки розвитку загальної та дошкільної освіти у 2008-2009 навчальному році, спрямовані на подальшу реалізацію Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо підвищення якості освіти в Україні».

2.       Нагородження працівників освіти за підсумками 2008-2009 н.р.

 

        З докладним аналізом роботи освітніх закладів району педагогічні працівники мали можливість познайомитись на сторінках  газеті «Школам Лесиного краю».

 

В освітянську сім’ю району було прийнято 7 випускників педагогічних закладів. Трудові книжки і сувеніри їм вручив голова районної державної адміністрації Іванюк Микола Олексійович.

 

Зі словами привітання до молодих вчителів звернулася Поліщук Віра Петрівна  «Старший вчитель»,  директор Кропивнянської ЗОШ І ступеня.

 

Від молодих вчителів Антонюк Леся Володимирівна, вчителька математики Червоновільської ЗОШ І-ІІ ступенів висловила сподівання, що вони стануть гідною зміною досвідченим педагогам.

 

В ході реалізації порядку денного виступили:

Начальник відділу освіти райдержадміністрації Антипчук Олександр Анатолійович, який підкреслив, що головним завданням системи загальної середньої  освіти району є забезпечення рівного доступу до якісної освіти й відповідності її потребам особистості з урахуванням специфіки та територіальних можливостей регіону.

Олександр Анатолійович зверну увагу на низьку наповнюваність класів, на впровадження в навчальний процес інформаційних технологій.

Велику увагу приділив результатам ЗНО.

Зробив аналіз участі шкіл в предметних олімпіадах.

Зупинився на проведенні в районі конкурсу «Вчитель року-2009» та участі педагогічних колективів у виставці «Освіта Житомирщини».

Начальник відділу освіти подякував керівникам шкіл та головам сільських рад за підготовку шкіл до нового навчального року.

Директор Піщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Горлата Л.С. ознайомила про втілення освітніх інновацій у практику роботи педагогічного колективу  через застосування інноваційних технологій.

 

Заступник директора Броницькогутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів Васильчук І.З. розкрила систему роботи школи щодо створення умов для розкриття потенційних можливостей вихованців.

 

Новороманівський сільський голова Лосовський Ю.А. розкрив питання «Школа – осередок розвитку громади».

 

Данильчук А.П., завідуюча Яворівським дитячим садком зупинилась на інтегрованому підході в дошкільній освіті.

 

Вчитель фізичного виховання Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Храбан Ігор Сергійович  поділився досвідом використання здоров’я зберігаючих технологій на уроках фізичного виховання.

 

Вчитель інформатики Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лопатюк Оксана Володимирівна розповіла про організацію роботи з учнями, які мають високу мотивацію до навчально-пізнавальної діяльності.

 

Заслужений вчитель України Гордійчук Андрій Васильович, директор економіко-гуманітарного коледжу та ліцею Паламарчук Микола Євгенович, спеціаліст міського управління освіти  Найдюк Валентина Іванівна сердечно привітали всіх присутніх з початком навчального року і висловили найкращі побажання.

 

Голова державної адміністрації Іванюк Микола Олексійович привітав присутніх з початком навчального року. Розповів про досягнення району. Район виконує і перевиконує бюджет, знаходиться на 4 місці в області по збору зерна. Йде газифікація 15 сіл. За 4 роки на освіту було виділено 30 мільйонів гривень. Виступаючий звернув увагу і на проблеми. Це низький бал, який одержали випускники при проходженні зовнішнього незалежного оцінювання. Микола Олексійович закликав педагогічні колективи працювати краще.

 

Завідуюча районним методичним центром Сікора Ольга Павлівна  зачитала основні завдання, над якими будуть працювати педагогічні колективи в новому навчальному році. Вони одноголосно були підтримані присутніми.

 

Педагогічним працівникам були вручені нагороди.

 

Відзнаки «За заслуги перед Новоград-Волинським районом» були вручені головою райдержадміністрації М.О.Іванюком  Сайко Надії Василівні – вчителю хімії та біології Малоцвілянської ЗОШ І-ІІ ступенів, Пінчуку Миколі Васильовичу вчителю української мови та літератури Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

 

Знак «Василь Сухомлинський» голова адміністрації вручив директору Слободороманівського ЗНВО «Школа-гімназія – дошкільний навчальний заклад» Ващенко О.Г. та вчительці польської мови Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Вовк Ю.А.

 

Також Микола Олексійович вручив грошові премії та Грамоти Міністерства освіти і науки України, Грамоти управління освіти і науки облдержадміністрації 23 педпрацівникам.

 

За підготовку переможців ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад головою адміністрації було вручено 10 кращим вчителям грамоти державної адміністрації.

 

За активну депутатську діяльність та багаторічну сумлінну працю грамоти районної ради були вручені заступником голови районної ради Лучицьким І.Л. директору Гульської ЗОШ І-ІІІ ступенів Гаврилюку В.І. та психологу Слободороманівського ЗНВО «Школа-гімназія – дошкільний навчальний заклад» Петренко Г.В.

 

Начальником відділу освіти О.А.Антипчуком були вручені грамоти 6 педагогічним працівникам за перемогу у ІІ етапі конкурсу «Вчитель року-2009» та «Вихователь ДНЗ-2009». Також були вручені грамоти за оздоровчу кампанію 6 начальникам пришкільних оздоровчих таборів.

 

За підсумками районної спартакіади було вручено 6 школам грамоти та перехідні кубки.

 

За допомогу в підготовці шкіл до нового навчального року начальником відділу освіти були вручені грамоти відділу освіти  Ратушнюку А.В. – Чижівському сільському голові та Голубу І.С. Суслівському сільському голові.

 

За підсумками ІІ (районного) туру Всеукраїнських предметних олімпіад 2008-2009 н.р. завідуюча РМЦ Сікора О.П. вручила 6 школам сувеніри.

 

Начальник відділу освіти О.А.Антипчук подякував Данилишиній М.О. – директору Тальківської ЗОШ І-ІІ ступенів та директору Дубниківської ЗОШ І-ІІ ступенів Авдєнтовій В.А. за  багаторічну сумлінну працю і вручив їм грамоти відділу освіти, премії та квіти.

Переглядів: 1256 | Додав: osvita-novog | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz