Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2012 » Жовтень » 31 » «Іноземна мова – для життя»
10:17
«Іноземна мова – для життя»


Під девізом "Іноземна мова - для життя" 19 жовтня 2012 року було проведено семінар-практикум  вчителів англійської мови загальноосвітніх навчальних закладів району на базі Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Директор школи, його заступники тепло й привітно зустріли учасників семінару.  За давнім українським звичаєм, спілкуючись  англійською і українською мовами, учні школи  з хлібом-сіллю запросили всіх до цікавої зустрічі та плідної співпраці.


Семінар-практикум розпочався з перегляду електронної презентації роботи педагогічного колективу школи. Після цього вчителі англійської мови Петрук Наталія Володимирівна та Симканич Наталія Петрівна запросили колег на свої уроки.

Вміло використовуючи сучасні інноваційні технології, ігрові форми роботи, багато яскравого ілюстративного та роздаткового матеріалу, молоді вчителі на належному науково-методичному рівні провели відкриті уроки в початкових класах.

Варто відзначити, що провчившись тільки півтора місяця, учні 2 класу, завдячуючи наполегливій праці вчителя Петрук Н.В., вправно демонстрували свої вміння в читанні, усному та писемному мовленні, подорожуючи на чарівному потязі по казковій галявині «My English».









Учні 3 класу (вчитель Симканич Н.П.) показали свої навчальні досягнення і вміння працювати не тільки з підручником, класною дошкою, зошитами з друкованою основою, робочими зошитами та словниками, а й роботу  із сучасним ноутбуком. Чітка й виразна мова учнів, їх активна робота на кожному етапі уроку, велике бажання якомога більше розповісти про свою сім’ю підтвердили, що набуті знання в початковій ланці є одним з етапів свідомого оволодіння ними іноземною мовою в майбутньому.








Урок в 10-му класі  по темі «William ShakespeareImmorial Poet of Nature» (вчитель Петрук Н.В.) це -  результат  сумлінної  спільної праці вчителя і учнів. Невимушено та впевнено пройшло  обговорення основних періодів біографії великого письменника, поділ його творів на жанри (комедія, трагедія), запис відомих шекспірівських фраз, розв’язування ребусів, виразне читання Сонету 91, монологу Гамлета «Бути чи не бути» тощо. В кінці уроку кожен учень висловив власну думку про те, чого він досяг і що нового дізнався.






Доречним підсумком роботи вчителів англійської мови школи став позакласний захід «Study English With Us», на якому  учні 2-11 класів  продемонстрували вміння на практиці поєднувати набуті знання з власними акторськими здібностями.






Заступник завідуючої РМЦ Костюк К.М., учасники семінару-практикуму дякуючи вчителям, дирекції та всьому педагогічному колективу школи підкреслили, що зміни в освітньому просторі позитивно відображаються на системі роботи вчителів іноземної мови. Всі вони усвідомлюють, що те, як ми житимемо в найближчому майбутньому здебільшого залежить від освіти сьогодні.  Інтерес при вивченні будь-якого предмета є рушійною силою, яка забезпечує і якість знань, і засвоєння необхідних умінь та навичок учнями.


Головне завдання наших вчителів іноземної мови полягає в тому, щоб навчити учнів брати участь у всіх видах мовленнєвої діяльності й не боятися користуватись іноземною мовою у різноманітних ситуаціях реального життя. 

Категорія: Семінари | Переглядів: 835 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz