Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2017 » Квітень » 21 » ХХ обласна педагогічна виставка «Сучасна освіта Житомирщини-2017»
15:11
ХХ обласна педагогічна виставка «Сучасна освіта Житомирщини-2017»

Популяризації кращого досвіду професійної діяльності працівників освіти району та впровадження сучасних новітніх технологій  у педагогічну практику, пошук ефективних шляхів удосконалення навчального процесу, формування творчого духу змагання в підготовці та презентації нових надбань сприяють великомасштабні  заходи, зокрема шкільні, районні, обласні, всеукраїнські  та міжнародні педагогічні виставки.

На цьогорічну районну педагогічну виставку «Сучасна освіта Звягельщини-2017» було представлено 184 роботи з 43 загальноосвітніх навчальних закладів (22 ЗОШ І-ІІ ступенів, 20 ЗОШ І-ІІІ ступенів і Слободороманівської гімназії), методичного центру, одного дошкільного навчального закладу, центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді.

Оргкомітет та журі детально розглянули і оцінили представлені матеріали. Кращими за змістом та дизайном було визнано 52 роботи, які й були представлені на ХХ обласну педагогічна виставка «Сучасна освіта Житомирщини-2017».

Варто відзначити, що 24 роботи визнані обласною експертною комісією такими, що відповідають нормативним документам, державним освітнім стандартам, характеризуються новизною та актуальністю, мають високий рівень естетичного оформлення і практичного спрямування.

Роботи шести педагогічних працівників району відзначені Дипломами І ступеня, 10 педагогів – Дипломами ІІ ступеня і восьми педагогів – Дипломами ІІІ ступеня.

20 квітня на базі комунального закладу «Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти» Житомирської обласної ради відбулося підведення підсумків ХХ обласної педагогічної виставки «Сучасна освіта Житомирщини-2017». 

Дипломи І ступеня урочисто було вручено Бучинській Світлані Миколаївні, заступнику директора Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Лобунець Аллі Сергіївні, вчителю правознавства цієї ж школи за роботи «Освітній округ – шлях до якісної освіти» і «Презентація сайту Суслівського освітнього округу», представлені в номінації «Єдиний освітній простір в освітньому окрузі», Забережній-Приймак Олені Іванівні, вчителю української мови та літератури Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів,  Янчук Оксані Сергіївні, вчителю початкових класів Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Семенюку Олександру Васильовичу, вчителю трудового навчання Івашківської ЗОШ І-ІІ ступенів, Макарчук Інні Андріївні, вчителю початкових класів Наталівської ЗОШ І-ІІ ступенів за роботи: художньо-історичний нарис «Орепи та орепівчани», навчально-методичний посібник «Один день із життя першокласника», «Посібник для випилювання лобзиком»,  навчальний посібник «Взаємозв'язки і залежності в природі» представлені ними в номінації «Авторські підручники, посібники, програми».

Щиро вітаємо педагогів і зичимо усім, хто причетний до навчання та виховання дітей, незгасаючого вогника наснаги, невтомного творчого пошуку, високого професіоналізму, благополуччя  та життєвої мудрості.

 

Начальник відділу освіти О.А.Антипчук,

завідуюча РМЦ О.П.Сікора,

голова РК профспілки Л.Ф.Вознюк.

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 839 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz