Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2014 » Січень » 28 » «Кожне дерево з плоду свого пізнається»
09:32
«Кожне дерево з плоду свого пізнається»

Ці слова з Книги Книг Біблії доводять одвічну істину про те, що добрі плоди можуть зрости тільки завдяки копіткій роботі, постійному догляду за ними. Саме такі талановиті обдарування плекають педагоги нашого району, які можуть пишатися досягненнями своїх вихованців у Всеукраїнських предметних олімпіадах з базових та спеціальних дисциплін.

З метою пошуку, підтримки та розвитку творчого потенціалу обдарованої молоді з жовтня по грудень 2013 року тривав ІІ етап (йому передував відбірковий, що проводився в опорних школах Городницького, Несолонського, Піщівського, Пилиповицького, Слободороманівського, Суслівського,  Чижівського  та Ярунського освітніх округів) інтелектуальних змагань з української мови і літератури, російської мови та літератури, географії, історії, фізики, біології, хімії, математики, іноземних мов (англійської, німецької, французької, польської), правознавства, економіки, астрономії,  інформатики, трудового навчання, інформаційно-комунікаційних технологій, екології, фізичної культури, педагогіки і психології.




Найбільшою активністю в олімпіадах відзначилися учні Городницької, Ярунської, Суслівської, Чижівської, Косенівської, Великомолодьківської, Федорівської, Несолонської, Піщівської, Жолобненської, Киківської, Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів і Слободороманівської гімназії. Так, вихованці Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у всіх вісімнадцяти  олімпіадах, Ярунської – в сімнадцяти, Суслівської, Чижівської – в шістнадцяти, Слободороманівської гімназії  –  в чотирнадцяти, Косенівської – в тринадцяти, Великомолодьківської, Федорівської – в дванадцяти, Несолонської, Піщівської – в одинадцяти,  Жолобненської,  Киківської,  Новороманівської – в десяти олімпіадах.

Найактивнішими за участю в інтелектуальних змаганнях серед загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІ ступенів стали Наталівська, Немильнянська, Поліянівська,  Стрієвська та Яворівська школи.  В  одинадцяти з тринадцяти олімпіад взяли участь вихованці Наталівської ЗОШ І-ІІ ступенів, в десяти – Поліянівської, в дев’яти – Яворівської, у восьми –  Стрієвської, в семи – Немильнянської ЗОШ І-ІІ ступенів.

Високу результативність продемонстрували учні Городницької (І місць - 23, ІІ-17, ІІІ-15), Ярунської (І-7, ІІ-3, ІІІ-7), Броницькогутянської (І-6,  ІІ-2, ІІІ-2),   Косенівської (І-5, ІІ-3, ІІІ-3), Суслівської (І-4, ІІ-6, ІІІ-2), Пилиповицької (І-4, ІІ-3. ІІІ-4), Жолобненської (І-4, ІІ-3, ІІІ-2), Чижівської (І-4, ІІ-4, ІІІ-4) ЗОШ І-ІІІ ступенів, Слободороманівської гімназії (І-2, ІІ-2, ІІІ-3), Піщівської (І-2, ІІ-2), Яворівської (І-4, ІІІ-2), Наталівської (І-2, ІІ-1), Немильнянської (ІІ-2, ІІІ-2), Суховільської (ІІ-3, ІІІ-1), Поліянівської ( ІІ-2, ІІІ-1)  ЗОШ  І-ІІ ступенів.

Всього переможцями районних олімпіад стали 206 учнів. Дипломами І ступеня будуть нагороджені 72 вихованці, ІІ ступеня – 66, ІІІ – 68.

Порадували своїх наставників учні, які стали призерами з декількох предметів. Найбільше досягнень у вихованців  Городницької  ЗОШ І-ІІІ ступенів: Чафонова Віталія (11 клас - І місце з інформатики, ІКТ, географії, екології , ІІІ місце з фізики); Захарчук Ірини  (10 клас - І місце з української мови та літератури, математики, астрономії, ІКТ, ІІ місце з географії, ІІІ місце з екології); Захарчук  Наталії (8 клас - І місце з російської  мова та літератури, історії, ІІ місце з української  мови та літератури, англійської мови); Павлюк  Юлії (10 клас - І місце з хімії, географії, фізики); Майданович Яни (8 клас - І місце  з географії, англійської  мови, ІІ місце з   математики); Волкової  Ілони (8 клас - І місце з математики і фізики); Савченка Антона (11 клас - І місце з фізкультури,  ІІ місце з математики, географії, інформатики, ІІІ місце з економіки); Сніцар Алли (10 клас - І місце з хімії, ІІ місце з англійської мови, біології); Голодинець Юлії (10 клас - ІІІ місце з німецької мови, математики,  англійської мови); Косухи Олександра (6 клас - І місце з інформатики, ІКТ).

Серед лідерів і учні Броницькогутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів: Вертецька Богдана (11 клас - І місце з хімії, української мови, англійської мови, математики, історії, а також ІІ місце в обласному етапі Міжнародного конкурсу з української мови ім.П.Яцика) та Мельник Анастасія (10 клас - І місце з англійської мови, ІІ місце з української мови, хімії ).

Гончарук Оксана, учениця 10 класу Косенівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів,  посіла І місце з історії, біології, ІІ місце з правознавства;  Хильчук Богдан,  учень 11 класу цієї ж школи зайняв І місце з правознавства, трудового навчання.

Вихованка 9 класу Піщівської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Гриценко Іванна  здобула І місце з математики, правознавства, ІІ місце з інформатики.

Косянчук Євгенія, учениця 10 класу  Пилиповицької  ЗОШ І-ІІІ ступенів, посіла І місце з екології, ІІ місце з фізики, ІІІ місце з ІКТ і хімії.

З  Ярунської  ЗОШ І-ІІІ ступенів Гарбозюк Микола, учень 9 класу, порадував  І місцем з географії,  історії, ІІІ місцем з ІКТ; Романюк Назарій, учень 11 класу -  І місцем з фізики та астрономії.

Степанюк Руслана, учениця 9 класу Стрієвської  ЗОШ І-ІІ ступенів, зайняла І місце з української  мови та літератури, російської  мови та літератури, а також стала лідером у конкурсах мовно-літературного  спрямування,  посівши ІІІ місце на обласному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім.Т.Г.Шевченка.

Гордістю  Яворівської  ЗОШ  І-ІІ ступенів є Радзивіл Іванна, учениця 8 класу, яка здобула  І місце з  української  мови та літератури,  німецької мови,  біології, англійської мови, а також стала призером обласної олімпіади з української мови та літератури.

Лідерами у рейтингу шкіл за підсумками ІІ етапу Всеукраїнських учнівських  олімпіад  з базових і спеціальних дисциплін 2013-2014 навчального року  стали 9 загальноосвітніх навчальних закладів. Серед ЗОШ І-ІІІ ступенів: Городницька – І місце, Ярунська – ІІ місце,  Косенівська  – ІІІ місце,  Суслівська – ІІІ місце, Чижівська - ІІІ місце. Серед ЗОШ І-ІІ ступенів: Яворівська – І місце, Наталівська –  ІІ місце,  Суховільська  – ІІІ місце,  Немильнянска – ІІІ місце, Стрієвська – ІІІ місце.

І всі ці досягнення – це велика спільна праця вчителів, батьків, керівництва шкіл, котрі наполегливо плекають майбутній сад, що радує освітянську когорту своїми славними плодами.

Тож хай більше з’являється з кожним роком в освітянській сім’ї району творчих особистостей та обдарувань. 

Категорія: Навчально-виховна робота | Переглядів: 842 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz