Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2014 » Травень » 30 » Наша гордість!
15:40
Наша гордість!

У 56 навчальних закладах району відшуміли останні дзвінки.

285 випускників 11-12 класів отримали атестати про повну загальну середню освіту, 15 з них нагороджені золотою медаллю «За високі досягнення у навчанні» та 2 – срібною медаллю «За досягнення у навчанні».

Наша гордість!

ВЕРТЕЦЬКА БОГДАНА

Броницькогутянська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Виростаючи, людина змінюється, а разом з людиною змінюються і її мрії. Та кожен з нас  хоче бути щасливим. Для мене щастя полягає в тому, аби вступити в університет, стати кваліфікованим спеціалістом, знайти себе в цьому житті. А ще я мрію бути корисною своїй державі і зробити свій внесок у її розвиток. Я хочу подякувати своїм вчителям за той чарівний світ наук, який вони переді мною відкрили, хочу подякувати  своїй бабусі за її любов та ласку.

 

 

 

 

 

ЧАФОНОВ ВІТАЛІЙ

Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

У цьому році я закінчую школу. І щоб успішно скласти іспити, вступити до ВУЗу та здобути професію, я маю бути впевнений у завтрашньому дні. Я і всі мої знайомі стурбовані подіями у нашій країні, що сколихнули увесь світ. Не можна допустити розбрату та поділу в моїй країні. Тому, перш за все, я мрію жити в єдиній та мирній Україні. Згадую слова американського президента Авраама Лінкольна: «Ми не вороги, а друзі. Ми не повинні бути ворогами. Хоч і узи нашої дружби не завжди міцні, вони не повинні порватися. Пам'ять про цю дружбу візьме своє, коли в серцях, з неминучістю, візьмуть гору наші найкращі почуття».

 

 

 

 

 

ГОГОЛА  ІРИНА

Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Позаду одинадцять років шкільного життя. Сьогодні на порозі самостійного дорослого життя я мрію стати вчителем. Для цього мені потрібні здорові та заможні батьки і мирна країна, де я могла б спокійно скласти іспити і вступити до ВУЗу. Як і моїм однокласникам, мені тривожно і страшно: гинуть наші люди, ділиться країна, не знаходять згоду між собою депутати. Що буде завтра?  Я вірю, що жити та мріяти я буду в  щасливій єдиній країні – Україні.

 

 

 

 

 

 

ГОЛЮК МАРІЯ

Косенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Я вірю в світле майбутнє своєї держави, та мрію щоб кожен українець пишався своєю країною. А ще хочу, щоб одного казкового дня на всій планеті Земля хворі дітки прокинулися здоровими та щасливими, і щоб у кожної дитини були мама та тато.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ХИЛЬЧУК БОГДАН
Косенівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Щиро дякую рідній школі, вчителям та батькам за зерна мудрості, любові, добра. Я мрію про мирне майбутнє, про щасливе життя та хочу бути потрібним громадянином для своєї держави.

 

 

 

 

 

 

 

 

МАРЧУК  НАДІЯ

Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Своїм успіхам завдячую вчителям Поліянівській та Несолонській школи, які в мене  наче по цеглині, вкладали знання . Завдячую моїй великій родині, що додавала міцної, як цемент, підтримки  аби ці знання краще трималися,  моїм друзям , що замінили сірий колір буденності різними барвами веселощів та радості, а найбільше – батькам , які заклали міцний фундамент витримки , наснаги та бажання навчатися, на якому тримається ця «стіна».

Мрію, щоб моя «стіна знань» стала міцнішою за Китайський мур.

 

 

 

 

 

 

ВЕРЕЩИНСЬКИЙ ВЛАДИСЛАВ

Несолонська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

В майбутньому  я мрію стати юристом.

Я вдячний батькам за те, що  вони займалися моїм вихованням. Особлива подяка вчителям моєї школи, які дали мені  міцні знання, що знадобляться мені в майбутньому. Я хочу стати успішною людиною аби плідно працювати на благо свого народу і своєї України. 

 

 

 

 

 

 

ВОЗНЮК  АНАСТАСІЯ

Пилиповицька ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Школа стала для мене не лише джерелом знань, а й «бурхливою річкою» життєвого досвіду. В стінах школи я навчилась думати, висловлювати свої почуття, навчилася помилятися і виправляти ці помилки. Саме тут я виховувала свою силу волі, відважність і терпіння. Я дякую своїй першій вчительці за те, що вона привила мені любов до книги. Всі свої шкільні роки я пов’язала з книгою, з нею працювала і відпочивала, з нею пізнала незвідані світи. Я сподіваюсь, що у майбутньому зможу написати власну книгу.

 

 

 

 

 

 

ОЛЬШЕВСЬКИЙ  АНТОН

Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Мрію навчатися у вузі Міжнародних відносин, аби в майбутньому стати дипломатом. Дякую вчителям не лише за знання, а й за те, що сіяли зерна доброти, справедливості, виховували повагу до старших.

 

 

 

 

 

 

 

 

БУЧИНСЬКА  АННА

Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

Моє улюблене заняття – співати. Дуже люблю польську та англійську мови, які вивчаю поглиблено, для здійснення найголовнішої мрії – вступу у вуз Міжнародних відносин у Польщі. За все найкраще в житті вдячна батькам і вчителям.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ГОРБАТЮК  ЯНА

Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Навіть не віриться, що в якості учениці не переступлю шкільний поріг. Хочу подякувати вчителям за знання, за мудрість і терпіння до нас. Моя мрія – навчання в Польщі у вузі Міжнародних відносин, для цього поглиблено вивчаю польську та англійську мови.

 

 

 

 

 

 

 

МАЛА  ЮЛІЯ 

Суслівська ЗОШ І-ІІІ ступенів

 

 

Здається, ще вчора була першокласницею, а сьогодні вже – випускниця. Шкода розлучатися з рідною школою, вчителями, однокласниками. Дякую вчителям, що дали знання, які допоможуть вступити в Житомирську агроекологічну академію і отримати професію, про яку мрію.

 

 

 

 

 

 

 

 

РОМАНЮК  НАЗАР

Ярунська ЗОШ І-Ш ступенів

 

На мою думку, неважливо яку посаду обіймає людина. Головне -здобути ту професію, яка б приносила їй задоволення кожного дня.

Україна починається з мене, з мого вибору. І в майбутньому я хочу зробити свій внесок в освіту, культуру або економіку, займаючись своєю улюбленою справою.

 

 

 

 

 

 

 

 

ГАВРИЛЮК  НАТАЛІЯ

Ярунська ЗОШ І-Ш ступенів

 

Після шкільних років ми станемо на порозі самостійного життя. Настав час визначити свої уподобання й отримати професію, я оберу таку професію, яка приноситиме мені задоволення і користь Державі. Ким я тільки не мріяла бути, але, як не дивно, завжди хотілось залишатися людиною...

 

 

 

 

 

 

 

 

САВЧУК  ВІКТОРІЯ

Ярунська ЗОШ І-Ш ступенів

 

Ким тільки я не мріяла стати в дитинстві! Я уявила себе в ролі лікаря, перукаря, журналіста, вчителя, навіть космонавта... І ось настав момент зробити найважливіший вибір у своєму житті. На яку б життєву дорогу доля б не закинула мене, я хочу, що б моя професія приносила людям лише щастя і користь.

 

 

 

 

 

 

 

 

МАУС  ОЛЕКСАНДРА

Ярунська ЗОШ І-Ш ступенів

 

Відгуділо шкільне дитинство і прийшов час ступати на тернистий шлях дорослого життя. Кожен з випускників стоїть перед важливим вибором професії, і саме від цього вибору залежить наше майбутнє.

Сподіваюсь, що здобувши омріяну професію, я зможу повернутися в стіни рідної школи і розпочати нове, вчительське життя.

 

 

 

 

 

 

 

КУЛЬБАЧ  ГАННА

Ярунська ЗОШ І-Ш ступенів

 

З дитинства, я мріяла стати співачкою. У віці 6 років, після виконання сольної пісні про Україну, мама почала плакати. І щоб більше не розчулювати маму, я вирішила завершити свою сольну кар'єру. Всі ці 11 років у школі я мріяла й мрію стати людиною, яка зможе зробити вагомий внесок у розвиток своєї держави. Я хочу бути потрібною своїй країні! Мрію отримати хорошу роботу, яка буде мені до душі та стати хорошим спеціалістом. Головне — бути патріотом та не зупинятися на шляху до своєї мети!

 

 

 

Категорія: Оголошення | Переглядів: 854 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz