Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Червень » 1 » Новосілля в Борисівці
17:49
Новосілля в Борисівці

Справжній подарунок до Міжнародного дня захисту дітей отримали 13 маленьких жителів с. Борисівка. З0 травня тут відбулося відкриття дитячого садка. В урочистостях взяли участь заступник голови райдержадміністрації Андрій Поліщук, голова районної ради Франц Весельський, заступник голови районної ради Микола Лосовський, начальник відділу освіти Олександр Антипчук. На відкритті були присутні сільський голова Тамара Мосійчук, керівник СТОВ «Птахівник» Валентина Гальчук, директор Борисівської ЗОШ І-ІІ ст. Сергій Сапожник, учні, громада села.


З хлібом-сіллю на барвистому рушникові та піснею «Паляниця» гостей зустріли господарі і головні організатори свята – учні місцевої школи. Вони не менше за своїх маленьких братиків і сестричок чекали такої гарної події.


Сільський голова Тамара Володимирівна Мосійчук подякувала представникам влади за підтримку у питанні створення дошкільного закладу і запевнила, що незабаром дитячий садок буде створено і у селі Дідовичі.


Заступник голови райдержадміністрації А.Б.Поліщук привітав присутніх з такою знаменною подією і адресував теплі слова вдячності всім, хто причетний до цієї справи. Подяка від районної адміністрації була вручена голові СТОВ «Птахівник» Валентині Дмитрівні Гальчук, яка надавала посильну матеріальну допомогу у здійсненні ремонтних робіт

 Країна, яка не дбає про маленьких громадян, немає майбутнього – зауважив Франц Вікторович Весельський. Він привітав діток з Міжнародним днем захисту дітей і побажав їм здійснення усіх задумів і планів, успіхів та доброї долі.

Начальник відділу освіти Олександр Анатолійович Антипчук зазначив, що це вже друге новосілля у поточному році. У квітні було відкрито Броницькогутянський дошкільний заклад. Розширення мережі дошкільних навчальних закладів є пріоритетним напрямком роботи відділу. Він подякував директору Борисівської ЗОШ І-ІІ ст.. Сапожніку С.В. за те, що він одним із перших підтримав ініціативу відділу освіти та виділив кімнату для створення дитячого садка.

Всі присутні на святі були зачаровані музичними дарунками від Медецької Юлі та Бондарук Ані, у виконанні яких прозвучали пісні «Ангел», «Моє дитинство золоте» та «Дорога до мами».


Після урочистої частини право на перерізання червоної стрічки було надано заступнику голови райдержадміністрації Андрію Поліщуку, голові районної ради Францу Весельському, начальнику відділу освіти Олександру Антипчуку та Дідовицькому сільському голові Тамарі Мосійчук. Після чого маленькі господарі разом зі своєю вихователькою Аліною Дмитрівною Новорок переступили поріг своєї другої домівки, в якій пізнають чарівний світ казки, де будуть граючись навчатися та потроху звикати до шкільних порядків.


Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 1046 | Додав: Кира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz