Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Обласний семінар методистів, які відповідають за роботу початкових класів
09:03
Обласний семінар методистів, які відповідають за роботу початкових класів

Першого жовтня на базі Слободороманівської гімназії відбувся обласний семінар методистів, які відповідають за роботу початкових класів на тему «Шляхи підвищення фахової майстерності педагогічних працівників відповідно до потреб модернізації освіти».  У семінарі взяли участь: А.А.Чикваная, декан факультету підвищення кваліфікації педагогічних кадрів ОІППО, Г.Г.Бовсунівська, Т.О.Трохименко, методисти центру методичного забезпечення загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти ОІППО, 25 методистів, які відповідають за роботу  початкового навчання у районах  та містах області.



Зі словами вітання до учасників звернулися директор гімназії Ващенко Олена Гаврилівна, учнівський та педагогічний колективи, запросивши гостей до плідної праці.


Відкриваючи семінар, заступник начальника відділу освіти Андрощук В.П. познайомила присутніх з розвитком освітньої галузі району, наголосивши, що глибинний смисл назви «Школа першого ступеня» зумовлює особливу роль цієї ланки в системі сучасної освіти і особливу відповідальність педагогів за якість її результатів. Без високоефективної початкової школи подальша якісна освіта стає дуже сумнівною. Все це дозволяє стверджувати,  що початкова школа – це основа шкільної освіти.


  У практичній частині семінару його учасники відвідали уроки за новими навчальними планами та програмами, які майстерно провели: Лосовська Т.Г. - урок природознавства у 1 класі на тему «Що потрібно організмам для життя», Любченко О.М. - урок Літературного читання у 2 класі на тему «Як багато може розповісти одне слово».









Під час позакласного заходу «Цей день належить Вам по праву!» гостей семінару привітали з Днем професійного свята начальник відділу освіти Антипчук О.А. та вихованці гімназії.






У ході теоретичної частини семінару були розглянуті  питання, що сприяють  підвищенню фахової майстерності вчителів відповідно до потреб модернізації освіти.  


Досвід роботи презентували:

- Лопатюк В.Г., методист РМЦ по темі «Системний підхід до організації методичної роботи з учителями початкових класів»;


- Титарева Т.В., голова МО Городницького округу по темі «Сучасні підходи до підвищення фахової майстерності вчителів початкових класів в умовах освітнього округу»;


- Мартинюк С.В., голова шкільного МО Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст. по темі «Робота шкільного методичного об’єднання як важливий чинник професійного росту педагога»;


- Пасічник Т.А., вчитель Борисівської ЗОШ І-ІІ ст. по темі «Методичне забезпечення професійного становлення молодого вчителя»;


- А.А.Чикваная, Г.Г.Бовсунівська, Т.О.Трохименко по темі «Організація дослідницької роботи вчителя як шлях розвитку його творчої особистості».




Ефективність презентованого досвіду роботи була відзначена присутніми, які відмітили ефективність семінару, подякували за корисну інформацію, яку планують використовувати у своїй  діяльності.

 

Категорія: Початкові класи | Переглядів: 984 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz