Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Січень » 11 » Районна спартакіада педпрацівників
11:20
Районна спартакіада педпрацівників
5 січня 2011 року проводилась традиційна спартакіада вчителів району. В програму змагань входили такі види спорту: шахи, шашки, волейбол, настільний теніс (чоловіки і жінки). В змаганнях спартакіади взяли участь 121 педпрацівник.


Відкрив змагання начальник відділу освіти Антипчуку О.А., який привітав учасників з новорічним та різдвяними святами, а також побажав успіхів у спортивних поєдинках.


 Показали найкращу підготовку та стали переможцями з волейболу команда відділу освіти (капітан Горбовський В.П.), яка посіла І місце; команда Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Храбан І.С.) на ІІ місце; команда Несолонської ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Молодецький В.П.) – ІІІ місце, команда Красилівської ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Петришин В.І.) – ІV місце.


Серед жіночих команд перемогу здобули педпрацівники РЦТСТУМ (капітан Ляхович З.М.), другою стала команда Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Литвинчук Л.А.), на третьому місці – команда Несолонської ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Сарган С.М.).

 В змаганнях з настільного тенісу І місце зайняв Романюк О.В. (Колодянська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІ місце – Горбовський В.П. (відділ освіти), ІІІ місце – Чечет А.В. (Гульська ЗОШ І-ІІІ ст.).

 Серед жінок перемогу у змаганнях з настільного тенісу здобула Бобер Л.В. (відділ освіти), Савченко С.К . (Федорівська ЗОШ І-ІІІ ст.) – ІІ місце, Яковчук О.В. (Броницька ЗОШ І-ІІ ст.) – ІІІ місце.

 І місце в змаганнях з шахів зайняв Іванюк М.М. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІ місце у Білого В.П. (Анастасівська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІІ місце посів Іванюк М.О. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.).

 Серед жінок у змаганнях з шахів І місце у Тартачної Н.М. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІ місце у Макашевої О.Г. (Чижівська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІІ місце у Шокур Г.І. (Орепівська ЗОШ І-ІІІ ст.).

 Переможцями у змаганнях з шашок стали Шевчук Р.М. (Брониківська ЗОШ І-ІІ ст.) та Шокур Г.І. (Орепівська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІ місця посіли Букацький Ф.О. (Токарівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Тарнавська Я.М. (Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІІ місця - у Колосовича М.А. (Піщівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Нечипорук О.В. (Малоцвілянська ЗОШ І-ІІ ст.)

Переможці та призери змагань були відзначені грамотами відділу освіти та грошовими винагородами райкому профспілки працівників освіти.

Учасники спартакіади висловлюють щиру вдячність дирекції НВК гімназії імені Лесі Українки ЗОШ І ступеню за надані чудові умови для проведення змагань.

Переглядів: 920 | Додав: Кира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz