Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Травень » 4 » Семінар учителів російської мови та світової літератури в Ярунській школі
11:05
Семінар учителів російської мови та світової літератури в Ярунській школі
Життя – це час. Час – це рух. Рух – постійна зміна, зміна у будь-якій ланці життя. І програє саме та ланка у ланцюгу життя, яка не модернізується. А освіта - найпотужніша та найпотрібніша ланка повноцінного життя людини, і саме вона мусить не відставати від тих змін, які відбуваються в суспільстві. 


Цю думку підтвердили учасники районного семінару вчителів російської мови та світової літератури, який відбувся на базі Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів 28 квітня, адже його тема – «Використання інноваційних технологій на уроках російської мови та світової літератури».

Семінар проходив у формі усного журналу. Спочатку учасники перегорнули «Практичну» сторінку, відвідавши уроки справжніх майстрів своєї справи Медвежинської Т.Є. та Горблюка А.В.

На російській мові у 8-А класі під час вивчення теми «Обособленные обстоятельства» учні результативно працювали завдяки використанню комп’ютерних технологій. 

У заочну подорож шляхами «Дон Кіхота» запросили учасників семінару учні 8-Б класу, що перевтілювалися на уроці світової літератури і в дослідників, і в декламаторів.

На «Пізнавальній» сторінці учасники семінару ознайомились з історико-краєзнавчим музеєм, яким завідує Горблюк А.В. Цікаво, що в музеї зберігається рукописна шкільна газета 1948 року.

Курс світової літератури передбачає вивчення японської літератури. І саме «Розважальна» сторінка дала змогу всім гостям відчути себе учасником японської чайної церемонії, яку майстерно провела директор школи Горблюк М.Й.

«Інформаційна» сторінка семінару дала змогу його учасникам ознайомитись з підсумками конкурсу «Вчитель року - 2011» у номінації «Світова література», а також результатами обласної олімпіади з російської мови та літератури, підсумками І туру інтелектуальної гри з російської мови «Знаю!». 

Свій досвід з використання інноваційних технологій на уроках світової літератури презентувала переможець районного етапу конкурсу «Учитель року - 2011» Анхім З.В., вчитель Піщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Керівник районної школи ППД Бармак В.І., вчитель Киянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, презентувала матеріали роботи обласної школи ППД щодо використання краєзнавчого аспекту у вивченні російської мови та світової літератури.

Перегорнувши останню, «Підсумкову», сторінку, учасники семінару висловили свої враження від переглянутих уроків та заходу, користуючись методом «Мікрофону», а також мали змогу задати питання вчителям під час інтерв’ю з ними.

Категорія: Семінари | Переглядів: 834 | Додав: Кира | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz