Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2010 » Грудень » 27 » Семінар вчителів початкових класів
13:10
Семінар вчителів початкових класів

Днями перед учителями початкових шкіл гостинно відкрила двері Майстрівська загальноосвітня школа І ступеня. На базі даного закладу пройшов семінар-практикум вчителів початкових класів на тему «Впровадження сучасних технологій та інновацій в процесі формування пізнавальної діяльності в початковій школі».

Семінари-практикуми – це насамперед цікаве спілкування, зустріч з однодумцями, які прагнуть удосконалювати процес навчання молодших школярів, ознайомлення з новинками у практиці інших учителів і в педагогічній літературі, обмін професійним досвідом. Учителі Майстрівської школи майстерно провели уроки: Лук’янчук Галина Василівна у 3 класі - образотворче мистецтво на тему «Малювання ілюстрації до української казки «Коза дереза»» та у 1 класі - Я і Україна (природознавство) на тему «Як ставитися до інших. Умій дружити»»; Чорноус Тетяна Петрівна у 4 класі – українська мова на тему «Повторення вивченого про прикметник як частину мови. Спостереження за роллю прикметників у мовленні» та у 2 класі – трудове навчання «Створення з природного матеріалу аплікаційних композицій»

Тетяна Петрівна та Галина Василівна провели виховний захід «Ти наше диво калинове, кохана українська мово!» показавши дітям красу і багатство української мови за допомогою народної творчості, творів письменників і поетів. У ході заходу діти декламували вірші, співали пісні закликаючи вивчати рідну мову, милуватися її красою.

Під час семінару Єфімчук Віра Миронівна, вчитель Жеребилівської школи, поділилась досвідом роботи щодо формування пізнавальної діяльності в початковій школі. У своєму виступі Віра Миронівна зазначила, що дитинство - це період розвитку, формування та становлення особистості. Дуже важливо в цей час створити умови доброзичливості, зацікавленості, ввести дитину у світ ігрових і реальних ситуацій, які б допомогли пізнати довкілля, орієнтуватись у стосунках з людьми, бути активними учасниками суспільних відносин.

Психічне здоров’я дитини, розвинуті гуманні почуття й емоції є результатом культури взаємин батьків, вчителів і дітей молодшого шкільного віку. Тому Павлова Тетяна Анатоліївна, вчитель Маковицької ЗОШ І ступеня, запропонувала цікаві та корисні психологічні вправи для використання на уроці, батьківських зборах, у роботі з гіперактивними, агресивними дітьми, а також вправи, спрямовані на особистість вчителя, які сприяють розвитку уміння розслабитися, звертати увагу на себе.

У ході семінару вчителі не лише обмінювалися досвідом, а й мали можливість замислитися та висловити свої думки з приводу найактуальніших питань школи І ступеня.

Переглядів: 746 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz