Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2015 » Квітень » 17 » Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
14:48
Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

9 квітня 2015 року на базі Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи навчальних закладів району на тему: «Виховна система. Реалізація принципу взаємозв’язку впливів: родини, вчителя, соціальних об’єктів».

Основою успішної реалізації принципу взаємозв’язку впливів родини, вчителя, соціальних об’єктів у виховній системі навчального закладу є соціальне виховання як одне з найважливіших факторів стабілізації суспільства. Соціальне виховання повинно досягати двох цілей: успішності соціалізації підростаючих поколінь у сучасних умовах і саморозвитку людини як суб`єкта діяльності і як особистості. І саме школа повинна обрати необхідну направленість позашкільної і загальношкільної роботи, скоригувати взаємозв’язок і взаємовплив всіх складових виховної системи.

Колектив Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів має значні напрацювання і гарний досвід з цього напрямку навчально-виховної роботи. І не дарма педагоги обрали професійним орієнтиром для себе такі слова: «Школа – це простір життя дитини, тут вона не готується до життя, а повноцінно живе, і тому вся діяльність навчального закладу відбувається так, щоб сприяти становленню особистості як творця і проектувальника власного життя».

За планом семінару директор школи Гончаренко Світлана Вікторівна та заступник з виховної роботи Тітарева Тереза Валеріївна представили презентаційно-текстову інформацію про роботу педагогічного колективу по темі семінару: «Виховна система школи».

Власний досвід роботи по створенню виховної системи презентували класовод 3 класу Барам Тетяна Іванівна та класний керівник 9 класу Сагаш Людмила Ярославівна.

Цікавою і змістовною була екскурсія до шкільного музею «Подорож у минуле рідного селища», яку провели юні екскурсоводи під керівництвом  вчителя історії Білоніг Ніни Григорівни.

Учасники семінару мали змогу побачити виховний захід «Свято Великодня», підготовлений  керівником драматичного гуртка Литвинчук Іриною Володимирівною. Гарний  рівень виконавської майстерності, емоційність, впевненість учнів на сцені, вміння користуватися мікрофонами, мелодійний злагоджений  спів нещодавно створеного дитячого хору свідчать про високий професійний рівень, любов до дітей і до справи якою займаються всіх, хто долучився до організації цього заходу.

Категорія: Семінари | Переглядів: 573 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz