Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2010 » Вересень » 2 » Серпнева конференція працівників освіти району
16:13
Серпнева конференція працівників освіти району
Стало доброю традицією, що перед початком навчального року вчителі обговорюють підсумки зробленого і визначають завдання шкільних, дошкільних та позашкільних закладів. Саме про це і йшлося 27 серпня на конференції педагогічних працівників Новоград-Волинського району. 
 


У 2010 році освітянську сім’ю поповнили 12 випускників вищих навчальних закладів ІІІ і ІV рівня акредитації. Молодим вчителям було вручено трудові книжки та цінні подарунки. Із словами привітання до молодих колег звернулася директор Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вчитель вищої категорії Щепер Людмила Томашівна 
  Від молодих вчителів виступила вчитель української мови та літератури Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Косяк Тетяна Миколаївна.
На розгляд конференції було винесено питання:
1. Про підсумки розвитку загальної середньої та дошкільної освіти у 2009-2010 навчальному році та завдання на 2010-2011 навчальний рік з урахуванням питань реалізації програм економічних реформ України на 2010-2014 роки. 
2. Нагородження працівників освіти за підсумками 2009-2010 навчального року.


В ході реалізації порядку денного:
Начальник відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації Антипчук Олександр сказав, що у 2010 році відділом освіти були визначені приоритетні напрямки розвитку освіти в районі, а саме: реалізація заходів, що сприяють підвищенню рівня охоплення дітей дошкільною освітою, забезпечення доступу до інформаційних ресурсів мережі Інтернет учнів сільських загальноосвітніх шкіл, сприяння реалізації плану оптимізації шкільної мережі, активізація роботи освітніх округів.
Зазначив, що готуючись до нового навчального року, плануючи методичну роботу з кадрами, необхідно чітко осмислити пріоритетні напрямки роботи, визначити основні чинники подальшого розвитку системи науково-методичного супроводу. 
З огляду на впровадження 11-річного терміну здобуття повної середньої освіти ми на шляху певних змін, тому посиленої уваги педагогічних колективів потребуватиме організація навчання 10-класників у новому навчальному році.
Доповідач підкреслив, що поряд із здобутками є величезна низка проблем, серед яких фінансові переплітаються з проблемами організації навчально-виховного процесу. 
Досягнення високого рівня якості освіти може бути реалізоване за умови перетворення освіти у надзвичайно вагому суспільну мету, національну ідею, втілення якої залежить не лише від державної політики в галузі освіти, а й від розуміння і підтримки тих, хто безпосередньо займається навчанням і вихованням підростаючого покоління.

Голова Новоград-Волинської районної державної адміністрації Мартинюк Леонід Миколайович привітав учасників конференції та нагородив кращих педагогічних працівників району за підсумками минулого навчального року.
 
    
 
В своєму виступі перед освітянами району Леонід Миколайович. зазначив, що навіть напередодні першого вересня, коли на адресу вчителів лунають слова вітань, проблеми в галузі освіти залишаються і треба докладати спільних зусиль для їх вирішення.
  В обговоренні доповіді виступили: Косянчук Ірина Євгенівна, завідуюча Несолонським дошкільним навчальним закладом, Литвинчук Жанна Сергіївна, сільський голова Кленівської сільської ради, Якубовська Віра Мартинівна, директор Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Пилипчук Світлана Степанівна, заступник директора з навчально-виховної роботи Стріївської ЗОШ І-ІІ ступенів, Сагаш Людмила Ярославівна, вчитель української мови та літератури Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кириченко Наталія Вікторівна, вчитель англійської мови Повчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Анхім Зоя Володимирівна, вчитель зарубіжної літератури Піщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Алексєєва Ольга Миколаївна, вчитель біології та хімії, директору Тальківської ЗОШ І-ІІ ступенів, Негодюк Сергій Іванович, вчитель історії Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Подоляк Олександр, вчитель фізичного виховання Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Особливо тепло устріла освітяни виступ заслуженого вчителя України Гордійчука Андрія Васильовича.
Таким чином, обговоривши наші спільні проблеми, визначились завдання, над якими освітянський колектив району буде працювати у 2010-2011 навчальному році.

Музичні вітання педагогічним працівникам району прозвучали у виконанні учнів загальноосвітніх навчальних закладів району – Альони та Діани Храбан, Кирила Новорока та директора РЦТСТУМ – Подкаури Валентини. Хореографічні композиції учнів Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів зачарували учасників конференції. А посмішок та доброго настрою додав виступ учня Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів Матвійчука Артема.
Переглядів: 1436 | Додав: Max7 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz