Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Грудень » 2 » Школа ППД вчителів хімії та біології
17:37
Школа ППД вчителів хімії та біології

24 листопада 2011 року, згідно річного плану роботи відділу освіти, на базі Броницькогутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання школи ППД вчителів хімії та біології району за темою: « «Використання мультимедійного обладнання в підготовці учнів до Всеукраїнських предметних олімпіад». У засіданні творчої групи взяли участь: методист районного методичного центру Н.К. Дем’янчук, керівник школи ППД  Г.І. Ковальчук, вчителі біології та хімії Корнійчук П.Т.(Киянська ЗОШ І- ІІІ ст.), Маруш С.В. (Городницька ЗОШ І – ІІІ ст.), Сайко Л.О. (Чижівська ЗОШ І – ІІІст.), Колесник Г.М. (Анастасівська ЗОШ І – ІІ ст.). 

Учасників заняття школи ППД  радо зустріла директор школи Поліщук Н.А., яка провела екскурсію по школі. Педагогів приємно вразило естетичне оформлення класів, їх неординарність оформлення. Наталія Анатоліївна розповіла про історію села в шкільному музеї, про події,  які відбувались в селі під час Великої Вітчизняної війни, про відомого земляка Броницької Гути – Героя Радянського Союзу гвардії-капітана Жайворона Володимира Гнатовича, який загинув під час бойових дій 1941-1945 років і чиє ім’я носить дана школа.


У вузькому колі було обговорено питання сутності передового педагогічного досвіду, актуальні проблеми сучасного бачення хімії як науки, методи формування світогляду і критичного мислення підростаючого покоління.

Значний інтерес учасників засідання викликала розповідь вчительки хімії Солощук Олени Петрівни про індивідуальну роботу з обдарованими учнями по підготовці їх до Всеукраїнських олімпіад, яка працює за девізом : «Хто не розуміє нічого, крім хімії, той і хімію розуміє недостатньо» Г. Ліхтенберг. Педагог   презентувала багаторічні наробки  своєї діяльності та літературу, яку використовує під час підготовки учнів до олімпіад .


 Олена Петрівна поділилася досвідом роботи з учнівською молоддю в своєму навчальному закладі. В минулому навчальному році її учениця 11 класу  Шнайдер Богуслава посіла  ІІ  місце у ІІІ етапі Всеукраїнських предметних олімпіад з хімії, де брала участь на рівні із школярами загальноосвітніх шкіл області з поглибленим вивченням хімії.


Діти вразили присутніх своєю комунікабельністю, показавши майстер – клас нестандартного розв’язку ускладнених задач з хімії  з коментуванням (учениці 11 класу Литвинчук Діана та 10 класу  Кравчик Світлана),  і презентувавши власні доробки проекту «Окисники та відновники в хімії», за допомогою ІКТ (учениця 9 класу Вертецька Богдана). Учениця 10  класу  Васильчук Ганна дивувала присутніх авторською казкою-роздумом «Пригоди хімічних елементів на святі». Євтушок Катерина (учениця 10 класу)  представила нові можливості використання логічного поєднання математичних формул для знаходження певних хімічних елементів в періодичній системі Д.І.Менделєєва. По завершенню даного засідання  учениця 10 класу Потайчук Оксана  розчулила глядачів піснею, у якій виразила свою любов і вдячність улюбленій вчительці.   


Тепла зустріч залишила не лише приємні спогади у кожного з присутніх, але є джерелом професійних педагогічних надбань  видатних педагогів, які є взірцем для сучасних спеціалістів, що працюють на педагогічній ниві.

Підсумки роботи школи ППД вчителів хімії та біології району озвучила Наталія Костянтинівна Дем’янчук, методист районного відділу освіти.              

Категорія: Хімія та біологія | Переглядів: 1254 | Додав: Кира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz