Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2010 » Грудень » 20 » Свято для дошкільнят в селі Великий Молодьків
09:46
Свято для дошкільнят в селі Великий Молодьків

    17 грудня 2010 року святий Миколай завітав до дітвори сіл Великий Молодьків, Груд та Багате. Адже саме при Великомолодьківському дошкільному навчальному закладі було створено ще одну додаткову групу. Відкриття дошкільних закладів та додаткових груп значна подія в житті району, так як охоплення дітей дошкільною освітою все ще залишається низьким. 

    Функціонуючий дошкільний заклад було створено у 2005 році на базі Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. З початку відкриття бажаючих відвідувати його було набагато більше, ніж він міг вмістити. І тому, при надходженні цільової державної дотації на розвиток дошкільної освіти району, саме начальник відділу освіти Олександр Анатолійович Антипчук ініціював виділення коштів для Великомолодьківської сільської ради. Свою пропозицію він аргументував тим, що в селі проживає багато дітей дошкільного віку, і саме відкриття додаткової групи задовольнить потреби дітей в здобутті дошкільної освіти. Ініціативу начальника відділу освіти підтримало районне керівництво. 

    І ось після проведення реконструкції приміщення, з яким прекрасно справились будівельники ПП «Розмисел» на чолі з керівником Пономаренко Сергієм Миколайовичем, садочок знову гостинно відчинив двері для своїх маленьких вихованців.

    Церемонія відкриття додаткової групи пройшла зі всіма почестями. Господині закладу завідуюча Дереженко Валентина Володимирівна та вихователь П’ятак Оксана Святославівна з хлібом-сіллю на вишитому рушнику зустрічали гостей, які завітали разом з жителями села розділити цю радісну подію. Честь розрізати голубу стрічку випала голові районної ради Францу Вікторовичу Весельському, першому заступнику голови районної адміністрації Сергію Івановичу Лавренюку, сільському голові Ігорю Миколайовичу Андрійчуку. 

    Після огляду приміщення в актовій залі школи відбулась урочиста частина, де найтепліші слова вітань та побажань дитячому садку прозвучали від гостей та запрошених. Не обійшлось і без подарунків: від голови ПОСП «Світоч» Черевка В.В. - набір іграшок, від сільської ради щоб було тепло – електрообігрівач, а депутат районної ради ПП Кузнець О.М. вручив для всіх діток пакунки цукерок. Альона та Діана Храбан, Кирило Новорок, Янчук Ганна для своїх маленьких друзів приготували гарний концерт. Щире вітання для жінок-матерів села прозвучало у виконанні вокального гурту «Чарівниця» та Валерія Примака.

    Веселий дитячий сміх, щасливі оченята діток – ось що по-справжньому зробило цей день святом! Тож хай їм завжди весело і затишно буде в дошкільному закладі «Сонечко»! І саме головне, щоб ці діти були достойною зміною всім нам - зазначив начальник відділу Олександр Антипчук.


Переглядів: 946 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz