Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2016 » Жовтень » 31 » «Учитель року-2017»
14:02
«Учитель року-2017»

Сьогодні більшість з нас переконані, що де б ми не були і які б часи не настали, слово «вчитель», поняття «школа» завжди будуть атрибутом мудрості, поваги й пошани до людей, які несуть знання, творять великі й прекрасні діла.

Бути гарним педагогом – це бути справжнім реформатором майбутнього життя  України, бути апостолом Правди й Науки. Педагогічна праця - це єднання професіоналізму та високих душевних якостей.

Праця і творчість – два крила людського буття. Їхнє поєднання сповнює життя людини сенсом, піднімає особистість в очах інших, викликає почуття поваги. Учитель – це завжди творець. Інакше не може бути.

Традиційний Всеукраїнський конкурс «Учитель року» це конкурс для вчителів, які прагнуть постійного творчого зростання, яким необхідне відчуття особистого успіху.

28 жовтня 2016 року на базі районного методичного центру було проведено організаційне засідання І туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2017».

Взяти участь у конкурсі «Вчитель року-2017» виявили бажання 19 педагогів загальноосвітніх навчальних закладів (однієї  – ЗОШ І ступеня, 5-ти  –  ЗОШ І-ІІ ступенів, 10-ти – ЗОШ І-ІІІ ступенів).

У цьому навчальному році  конкурс проводиться за такими номінаціями: «Біологія», «Інформатика»,  «Музичне мистецтво», «Початкові класи».

З настановчими словами до конкурсантів звернулися: завідуюча методичним центром Сікора Ольга Павлівна  і її заступник Костюк Катерина Миколаївна. Вони наголосили, що конкурс професійної майстерності – це один з етапів вияву професійного росту вчителя. Сучасний вчитель повинен постійно самоудосконалюватися, особливо в наш час – час комп’ютерних технологій.

Участь у конкурсі «Вчитель року» є можливістю заявити про себе як про креативну, фахово  компетентну, творчу особистість. Конкурс дає можливість розкрити  професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти щось найцінніше для подальшого свого зростання.

Методист РМЦ Лопатюк Валентина Григорівна ознайомила учасників конкурсу з умовами, етапами його проведення та презентувала матеріали одного з лауреатів ІІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року-2016».

Всі учасники конкурсних випробувань  перевірили свої знання з педагогіки та психології за тестовими завданнями, які підготувала для них методист Якубович Ольга Василівна.

Жеребкування, проведене з конкурсантами, дало можливість визначити класи, з якими їм доведеться працювати під час практичного етапу конкурсу.

Шановні колеги, нехай головним стимулом для професійного самовдосконалення були й залишаються ваші улюблені учні  –  допитливі, наполегливі, розумні. А участь у Конкурсі спонукає вас до підвищення методичного та фахового рівнів.

Сподіваємось, що конкурсні змагання, відкриття яких ми  сьогодні оголосили, стануть підтвердженням того, що в нашому районі працюють  хороші  вчителі.

Переглядів: 830 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz