Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2020 » Жовтень » 13 » Учитель року-2021
16:59
Учитель року-2021

       Освіта  на сучасному етапі є найважливішою сферою соціального життя. Саме вона формує інтелектуальний, культурний і духовний стан суспільства. Якість освіти залежить від педагога, його любові до своєї професії та наполегливого намагання створити умови для  формування позитивної мотивації навчання, максимального розкриття творчого потенціалу особистості школяра.

       Всеукраїнський конкурс «Учитель року»  дає можливість кожному вчителю продемонструвати свої професійні здібності і напрацювання, поділитись власним досвідом з колегами, взяти  щось найцінніше  для подальшого свого зростання.  

       Незважаючи на ситуацію, яка склалася з приводу covid-19, педагоги закладів загальної середньої освіти нашого району активно включилися до участі у Всеукраїнському конкурсі «Вчитель року-2021» в номінаціях: «Керівник закладу освіти», «Українська мова та література», «Математика», «Трудове навчання». 

       Організаційне online  засідання І туру Конкурсу, яке відбулося 13 жовтня на платформі ZOOM, підтвердило небайдужість освітян до проблеми  сьогодення,  показало їх невичерпну жагу до творчості та наполегливість у реалізації поставленої мети.

        Директор комунального закладу «Новоград-Волинський районний центр професійного розвитку педагогічних працівників» Новоград-Волинської районної ради, голова журі Конкурсу Ольга Сікора висловила сподівання,  що всі учасники  гідно пройдуть конкурсні випробування, представлять творчі досягнення, ефективні інноваційні технології навчання, обміняються ідеями, підходами, новими поглядами на викладання навчальних предметів. 

        Катерина Костюк, член журі Конкурсу зауважила, що нашій державі  потрібні високоосвічені й національно свідомі особистості. Педагоги нашого району одні з кращих, адже вони визначають майбутнє, формують світогляд, навчають і виховують наших дітей. Закликала, не баритись із поданням в оргкомітет інформаційної картки кожним учасником.

       Щиро бажаємо всім конкурсантам вагомих творчих здобутків, добра, міцного здоров’я на довгі роки, успіхів у здійсненні всіх задумів і планів. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть вам досягти омріяної мети. Нехай участь у конкурсі «Учитель року» надихає на творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті! 

 

З повагою оргкомітет

Категорія: Оголошення | Переглядів: 201 | Додав: Кира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz