Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2013 » Лютий » 5 » Засідання районного шкільного парламенту
11:53
Засідання районного шкільного парламенту

31 січня 2013 року на базі Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання районного шкільного парламенту, основними питаннями якого були аналіз діяльності РШП за І семестр 2012-2013 навчального року та підведення підсумків районного шкільного проекту «Герб молоді Новоград-Волинщини»,  в роботі якого  взяли участь 16 лідерів учнівського самоврядування.

Членів РШП та педагогів зустрічали президент шкільного парламенту Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, учениця 8 класу, Свінцицька Світлана, заступник директора з виховної роботи Федюк Тетяна Михайлівна, педагог-організатор Степанюк Леся Олександрівна,  практичний психолог Пашківська Тетяна Леонідівна.


Роботу розпочато з психологічного тренінгу-знайомства, екскурсії по школі, проведеної президентом Свінцицькою Світланою та вправами на визначення асоціативного ряду ознак до терміну «самоврядування», в ході якої учні показали високий рівень лідерських здібностей.






Президент РШП Ясиневич Антоніна виступила з аналізом проведеної роботи, ознайомила з ходом реалізації загальнорайонних учнівських  проектів, звітувала по використанню коштів зібраних під час проведення акції «Подаруй радість ближньому!». Група членів РШП, які відвідували вихованців Новоград-Волинської школи-інтернату поділилися своїми враженнями, емоціями від теплої та радісної зустрічі, яка додала всім  людської доброти і віри в найкраще майбутнє (продемонстровано фотоматеріали). Спільно з усіма присутніми визначились з адресною допомогою в рамках акції, яка продовжується до завершення 2012-2013 навчального року.


До уваги присутніх представлено дев’ять  робіт по проекту «Герб молоді Новоград-Волинщини» учнів Чижівської, Колодянської, Піщівської, Пилиповицької, Городницької, Федорівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Слободороманівської гімназії, Таращанської ЗОШ І-ІІ ступенів. Всі присутні на спеціальних листках мали можливість оцінити проектні роботи та висловити власну думку про остаточний варіант герба. Члени РШП вирішили продовжити загальноучнівське  обговорення робіт, які будуть розміщені на сайті відділу освіти  і на наступному засіданні проголосувати за остаточний варіант герба.







Старшокласники  Чижівської ЗОШ провели засідання круглого столу на актуальну тематику профілактики негативних явищ в молодіжному середовищі «За нами майбутнє!».



За чашечкою гарячого чаю, в дружньому колі молоді люди висловили свої враження від перебування у такій гостинній школі, від проведеної роботи та теплого, дружнього, цікавого спілкування і нових знайомств. 

Переглядів: 783 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz