Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2015 » Грудень » 24 » Засідання районного шкільного парламенту
08:07
Засідання районного шкільного парламенту

21 грудня 2015 року на базі районного методичного центру відбулося чергове засідання районного шкільного парламенту, в роботі якого взяли участь 24 старшокласники – лідери учнівського шкільного самоврядування.

На порядку денному засідання розглянуті такі питання: звіт лідерів про діяльність шкільних органів самоврядування за І семестр; обговорення плану роботи РШП на ІІ семестр 2015-2016 навчального року; підведення підсумків  акції «80 тисяч пластикових кришечок – один протез для воїна АТО»; інформування про участь заступника президента  у засіданні обласної ради старшокласників у м. Коростені, яке проходило 15 грудня 2015р.

Звіт з презентаційними матеріалами представили лідери Городницької, Пилиповицької, Орепівської, Ярунської, Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Таращанської, Івашківської, Поліянівської ЗОШ І-ІІ ступенів, Слободороманівської гімназії. Представники Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів ознайомили з матеріалами діяльності шкільного врядування за допомогою мережі Інтернет, поміщеними в створеній групі одного з соціальних сайтів. Старшокласники Несолонської, Жолобненської, Косенівської, Гульської, Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Кленівської, Великогорбашівської, Курчицькогутянської ЗОШ І-ІІ  ступенів звітували традиційно, зачитуючи приготовлені тексти та розповідаючи про проведену роботу.

Основним недоліком практично всіх звітів було недостатнє інформування саме про самостійну практичну діяльність учнівського органу самоврядування, в основному звіти складалися з переліку та ілюстрування проведених традиційних виховних заходів по школах.

Учнівські і вчительські колективи з 18  навчальних закладів району вчасно організували і активно провели акцію по збору пластикових кришечок ініційовану членами РШП.  Загальна кількість зібраного матеріалу 50728  штук. Детальніше:

Зібраний матеріал передано волонтерам організації «Новоград-Волинський SOS» 22 грудня 2015 року. Акція по збору пластикових кришечок продовжена. В учнів навчальних закладів, які не долучились до акції, є можливість допомогти воїнам АТО, які зазнали тяжких поранень. Інформаційні матеріали про діяльність волонтерської організації, про потребу в конкретних матеріалах, звіти про зібрану і передану допомогу, контакти волонтерів розміщені на сайті за посиланням http://n-v.infoclub24.com/.

Перед учасниками засідання виступив Ігор Мельник представник Новоград-Волинської станиці Національної скаутської організації України Пласт. Він розповів про діяльність, історію та основні принципи організації, яка виховує, зазначивши що «Пласт» — національна скаутська організація України, мета якої сприяти всебічному патріотичному самовихованню української молоді на засадах християнської моралі, на свідомих, відповідальних та повноцінних громадян місцевої, національної та світової спільнот, і на провідників українського суспільства. Серед шкіл району ініціативні виховники Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів почали впроваджувати в організацію виховної роботи елементи пластової методи та ідейних основ організації. Пластовий портал організації за посиланням в мережі Інтернет http://www.plast.org.ua/.

Наступне засідання РШП відбудеться орієнтовно 11 лютого 2016 року.

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 844 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz