Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2010 » Січень » 14 » Зимові старти
14:39
Зимові старти

 Під час зимових канікул проводилась традиційна спартакіада вчителів району. В програму змагань входили такі види спорту: шахи, шашки, волейбол, настільний теніс (чоловіки і жінки). В змаганнях спартакіади взяли участь 126 педпрацівників.


 Особливістю цьогорічних змагань стала показова зустріч з баскетболу між умовними командами директорів та вчителів. В напруженому поєдинку перемогла команда директорів.

 Показали найкращу підготовку та стали переможцями з волейболу команда ДЮСШ «Колос» (капітан Ксенз О.А.), яка посіла І місце; команда відділу освіти (капітан Горбовський В.П.) на ІІ місце; команда Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст. (капітан Храбан І.С.) – ІІІ місце.

Взяли активну участь та показали добру технічну та фізичну підготовку команди Красилівської, Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів та Слободороманівського ЗНВО «Школа-гімназія – дошкільний навчальний заклад».

Серед жіночих команд перемогу здобули педпрацівники РЦТСТУМ (капітан Ляхович З.М.), другою стала команда Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів (капітан Кірчун С.М.), на третьому місці – команда Слободороманівського ЗНВО (капітан Лосовська Т.Г.).

 В змаганнях з настільного тенісу І місце зайняв Чечет А.В. (Гульська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІ місце – Троцький В.В. (ДЮСШ «Колос»), ІІІ місце – Горблюк В.В. (Ярунська ЗОШ І-ІІІ ст.).

 Серед жінок перемогу у змаганнях з настільного тенісу здобула Бобер Л.В. (відділ освіти) – І місце, Ляхович З.М. (РЦТСТУМ) – ІІ місце, Литвинчук Л.А. (Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.) – ІІІ місце.

 І місце в змаганнях з шахів зайняв Петришин В.І. (Красилівська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІ місце - у Ляховича А.М. (Орепівська ЗОШ І-ІІІ ст.), ІІІ місце посів Розбицький В.Ф. (Таращанська ЗОШ І-ІІ ст.).

 Серед жінок у змаганнях з шахів І місце у Антонюк Л.В. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІ місце у Тартачної Н.В. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІІ місце у Грабовської І.С. (Поліянівська ЗОШ І-ІІ ст.).

 Переможцями у змаганнях з шашок стали Букацький Ф.О. (Токарівська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Тартачна Н.В. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІ місця посіли Гнап Ю.М. (Калинівська ЗОШ І-ІІ ст.) та Власенко О.М. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.), ІІІ місця - у Шевчука Р.М. (Гульська ЗОШ І-ІІІ ст.) та Антонюк Л.В. (Червоновільська ЗОШ І-ІІ ст.) і Лісовської Т.П. (Поліянівська ЗОШ І-ІІ ст.)

Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти та грошовими винагородами райкому профспілки працівників освіти.



Переглядів: 956 | Додав: osvita-novog | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz