Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2016 » Травень » 31 » Фестиваль "Творча обдарованість - 2016"
14:43
Фестиваль "Творча обдарованість - 2016"

31 травня, напередодні Дня захисту дітей, у Палаці культури ім. Лесі Українки відбувся фестиваль «Творча обдарованість – 2016», на який прибули близько 140 найталановитіших школярів зі шкіл району, їх наставники, батьки, ветерани педагогічної праці, гості.

Це свято - підсумок праці, яка приносить плоди пізнання, розуму, терпіння і наполегливості. Свято вшанування переможців, свято її величності науки, свято таланту, свято олімпійської надії, на якому відзначали найкращих учнів і вчителів, які гідно представили наш Новоград-Волинський район на обласних предметних олімпіадах, турнірах, конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, виставках, конкурсах, змаганнях та фестивалях.

Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк привітав школярів, вчителів та батьків зі святом, побажав миру, хорошого відпочинку, продовжувати розвиватись та досягати нових творчих вершин, цим самим прославляючи район.

Начальник відділу освіти Олександр Антипчук подякував талановитій молоді за вагомі здобутки, їх вчителям-наставникам, а також батькам за підтримку і розуміння. Побажав випускникам вступити у престижні навчальні заклади, а школярам – весело та корисно провести літні канікули та з новими силами повернутись за парти 1 вересня.

Після привітань розпочалась урочиста церемонія нагородження здібних та обдарованих учнів в наступних номінаціях:
- «Вітрила творчості»
- «Інтелектуальна надія» 
- «Ерудити»
- «Спортивна гордість року»
- «Музичне мистецтво».
Нагороджували кращих грамотами та цінними подарунками Володимир Михнюк та Олександр Антипчук
.

 

В номінації «Інтелектуальна надія» відзначено 25 учнів – переможців Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових і спеціальних дисциплін,  конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт МАН України та переможця  ХVІ Міжнародного конкурсу з української  мови  ім.  Петра  Яцика.

Щоб розвинути свій талант, потрібно багато працювати, хотіти дістатись вершин майстерності. Результатом великої праці є досягнення наших учнів, які в позаурочний час займаються в гуртках районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді і відзначені в області, як одні з кращих.

В номінації «Вітрила творчості»  було  нагороджено 37 вихованців гуртків та їх наставників, а також команда юних туристів-краєзнавців Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Цілеспрямованість, прагнення досягти омріяної мети, працездатність і працелюбність, вміння бачити проблеми в сучасному світі, намагатися дослідити та розв'язати їх - ось характерні риси нагороджених у номінації "Ерудити"

Учні нашого району прийняли участь в 11 обласних предметних інтелектуальних турнірах,  з яких у шести  вийшли призерами. ІІ місце посіли команди учнів Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів у турнірах юних журналістів та  філософів і релігієзнавців; збірна команда Городницької та Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів у турнірі юних географів посіла ІІІ місце, таке ж місце вибороли команди Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів у турнірах юних фізиків та правознавців, а також команда юних винахідників та раціоналізаторів Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ступенів.

У номінації "Спортивна гордість року" було відзначено 31 спортсмена району. Тих, хто є членами збірних команд району, хто впевнено крокує крутими стежинами спортивної звитяги. Вони поповнюють «скарбницю» визначних здобутків і саме завдяки цим спортивним здобуткам наш район займає гідне місце в області.

Щороку в районі  проходить фестиваль художніх колективів та окремих виконавців дитячо – юнацької творчості «Перлини Звягельщини». 14 квітня відбувся заключний  концерт, на якому виступили найкращі творчі колективи та виконавці. За підсумками заключного концерту у номінації "Музичне  мистецтво"  нагороджено 18 солістів, 6 вокальних ансамблів та 4 танцювальні колективи, а також їх керівників.

Підтримати нагороджених, створити святковий настрій всім присутнім, допомагали художні колективи та окремі виконавці з  навчально-виховних закладів, а саме:

  • танцювальний  колектив «Киківчаночка» з Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (художній керівник Тимощук Олена  Володимирівна),

  • танцювальний  колектив «Монте Крісто» з Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (художній керівник Валінкевич Ольга Юріївна),

  • вокальний ансамбль "Дивограй" з Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (художній керівник Бакало Микола Миколайович),

  • танцювальний колектив "Самородки" з Красилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (художній керівник Власенко Вероніка, учениця 10 класу),

  • вокальний ансамбль «Радість» з Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів (художній керівник Марчук Валентина Сергіївна).

солісти-вокалісти:

  • Медецька Юлія, учениця 11 класу Токарівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

  • Остапчук Анастасія, учениця 4 класу Жолобненської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

  • Павлюк Олександр, учень 9 класу Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів;

  • Лукашишина Юлія, учениця 9 класу Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Пісню-вальс із мультфільму «Анастасія» подарували Нагорна Олена,   учениця 7 класу Яворівської ЗОШ І-ІІ ступенів і танцювальний дует учнів Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів у складі Сидорчук Крістіни та Демчука  Михайла.

Приємно вразила творча ідея Ольги Миколаївни Коломійчук -  молодої і дуже талановитої вчительки Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, яка за покликанням не тільки вчитель, але й модельєр-дизайнер. Гурток «Юних конструкторів еко-моди» представив показ "Національні мотиви".

На завершення фестивалю його ведуча, директор районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді Валентина Подкаура, подарувала пісню «Україна» і побажала всім міцного здоров’я, гарного настрою та нових звершень.

У холі Палацу культури було організовано виставку робіт вихованців Новоград-Волинського РЦТСТУМ, творчих гуртків загальноосвітніх шкіл району та благодійну ярмарку-продаж художніх робіт на лікування учня Пилиповицької ЗОШ Ярослава Лук'янчука.

 

 

Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 940 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz