Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2010 » Листопад » 24 » М'яч над сіткою
10:03
М'яч над сіткою

З настанням пізньої осені спортивні пристрасті (баталії) перемістилися з футбольних полів на волейбольні майданчики.

По 14 команд юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІ ст. змагались у 4 зонах за вихід у фінал.

В Брониківській зоні дівчата Поліянівської ЗОШ (вч. Дзюбчук В.О.) з однаковим рахунком 2:1 перемогли своїх ровесниць з Брониківської та Яворівської ЗОШ. Юні волейболистки Брониківської ЗОШ з рахунком 2:0 виграли у школярок з Яворівки.

Юнаки Брониківської ЗОШ (вч. Горблюк А.С.) стали першими після перемог над своїми суперниками з Поліянівської та Яворівської шкіл. Поліянівські юнаки завершили змагання другими, вигравши у школярів Яворівської ЗОШ з рахунком 2:0.

В змаганнях в Середньодеражнянській ЗОШ першими серед юнаків та дівчат стали юні волейболісти Дідовицької ЗОШ (вч. Ничипорук П.П.). Другими стали господарі – учні Середньодеражнянської школи. Третіми стали дівчата Великогорбашівської ЗОШ , які виграли у суперниць з Борисівки. У юнаків третє місце у Борисівських школярів, четверте у команди Великогорбашівської ЗОШ і п’яте місце у Суховільських юнаків.

В Кленівській ЗОШ (вч. Ковальчук О.В.) – господарі – юнаки та дівчата, перемогли ровесників з Червоновільської ЗОШ з рахунком: 2:0.

В Стрієві поза конкуренцією були школярки з Гірківської ЗОШ (вч. Горблюк В.В.), які з однаковим рахунком 2:0 перемогли суперниць з Таращанської, Стрієвської та Івашківської шкіл. На другому місці дівчата Івашківської ЗОШ, третє за командою Стрієвської школи, четверте та п’яте місце зайняли відповідно волейболистки Наталівської та Таращанської ЗОШ.

У юнаків право на вихід у фінал виборювали представники Таращанської та Стрієвської шкіл. При бурхливій підтримці вболівальників школярі Стрієвської ЗОШ (вч. Лук’янчук) перемогли своїх суперників з рахунком 2:1. Завершили змагання на третьому місці юнаки Немильнянської ЗОШ, четверте за юними волейболістами Івашківської ЗОШ і п’яте у команди Наталівського НВК.

Переможці зональних турнірів зустрілись в очних поєдинках. У дівчат перемогу святкували фізично краще підготовлені представниці Кленівської ЗОШ, які перемогли своїх суперниць з Поліянівської та Гірківської шкіл з рахунком 2:0. Другими фінішували школярки Гірківської ЗОШ, які перемогли команду Дідовицької ЗОШ з рахунком 2:0, що посіла третє місце. І замкнули четвірку фіналістів представниці Поліянівської ЗОШ.

Серед команд  юнаків не залишили шансів суперникам відмінно підготовлені волейболісти Дідовицької ЗОШ, які перемогли команди Брониківської та Кленівської ЗОШ з рахунком 2:0. друге місце у Кленівських школярів, третє – у команди Стрієвської ЗОШ, четвертими фінішували Брониківські школярі.

Переможці зональних змагань серед юнаків та дівчат ЗОШ І-ІІІ ступенів прибули у просторий зал Орепівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, щоб визначити чемпіонів району.

 Серед дівчат переможцями стали школярки Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів (вчитель Ксенз О.А.), які послідовно перемогли своїх суперниць з Киківської, Токарівської, та Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст. з однаковим рахунком 2:0. На ІІ місці – молода перспективна команда з Ярунської ЗОШ (вчитель Горблюк В.В.), яка перемогла волейболісток з Несолонської ЗОШ з рахунком 2:1 та Колодянської школи з рахунком 2:0. На ІІІ місці дівчата Киківської ЗОШ (вчитель Подоляк О.М.), які вибороли перемогу у команд Токарівського та Несолонського навчальних закладів з рахунком 2:0.

 Серед юнаків чемпіонами району третій рік поспіль стали вихованці Солощука В.Ф. – вчителя Броницькогутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Вони переконливо, з рахунком 2:0, перемогли команди Великомолодьківської, Киківської, Несолонської шкіл. Другими фінішували юнаки Несолонської ЗОШ (керівник гуртка Стародуб В.В.), які мають перемоги над командами Орепівської та Токарівської ЗОШ з однаковим рахунком 2:0. Третє місце посіли школярі Киківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що перемогли суперників Великомолодьківської та Токарівської шкіл з рахунком 2:0.

Переможці та призери змагань відзначені грошовими преміями відділу у справах сім'ї, молоді та спорту, грамотами та м'ячами від відділу освіти.

 На основі команд-переможниць сформовані збірні району для участі у обласних змаганнях.

Переглядів: 812 | Додав: Кира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz