Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2012 » Березень » 30 » Науково-практична конференція
14:41
Науково-практична конференція

29 березня відбулася науково-практична конференція на тему: «Підсумки роботи над методичною проблемною району «Компетентнісно орієнтоване навчання та виховання, як один з напрямків модернізації освіти», на яку були запрошені представники з усіх загальноосвітніх шкіл району.


Учасників конференції привітала заступник начальника відділу освіти Андрощук В.П.


Завідуюча РМЦ Сікора О.П. у своїй доповіді підвела підсумки роботи педагогічних колективів району за 5 років по даній проблемі. Вона відмітила, що за цей час проведено велику роботу з питань впровадження компетентнісно орієнтованого підходу в навчально-виховний процес. Компетентнісно орієнтований підхід до формування змісту освіти став концептуальним орієнтиром для шкіл району.


Цікавими напрацюваннями педагогічного колективу по роботі з обдарованою молоддю поділився директор Чижівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Лагодинський В.Б.


Досвідом роботи з питання «Компетентнісний підхід у вивченні іноземних мов через оновлення змісту та методів навчання в умовах модернізації сучасної школи» ознайомили присутніх заступник завідуючої РМЦ Костюк К.М., вчителі іноземних мов Повчинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Кириченко Н.В., Несолонської ЗОШ І-ІІІ ступенів Петрук Н.В. та Яворівської ЗОШ І-ІІ ступенів Радзивіл Т.В.

      

Заступник директора Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Яворенко Н.І. виступила по питанню «Методична робота школи в контексті реалізації компетентнісно орієнтованого підходу до освітнього процесу».


Про роль шкільної бібліотеки у формування читацької компетентності школярів розповіла бібліотекар Слободороманівської гімназії Богданчук Г.П.


Вчителька світової літератури Борисівської ЗОШ І-ІІ ступенів Аврамець Т.М. поділилася досвідом роботи по розвитку творчих здібностей школярів у контексті компетентнісно орієнтованого підходу на уроках словесності.


Цікавим був виступ вчительки початкових класів Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Шиліної С.В., яка зупинилась на питанні: «Компетентнісний підхід, як засіб підвищення якості навчально-виховного процесу у 1-4 класах».


Досвідом роботи з питання: «Компетентнісно орієнтовані завдання на уроках математики» поділилася вчителька математики Слободороманівської гімназії Лосовська З.А.


Керівник  творчої групи вчителів природничого циклу директор Івашківської ЗОШ І-ІІ ступенів Ковальчук Г.І. узагальнила досвід часників творчої групи по впровадженню проектних технологій.


Всі виступи супроводжувалися цікавими електронними презентаціями.


На завершення конференції Сікора О.П. висловила сподівання що конференція стане підставою для осмислення сучасних проблем навчально-виховного процесу, нових ідей, злетом творчості і професіоналізму.

Категорія: Навчально-виховна робота | Переглядів: 915 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz