Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2012 » Вересень » 13 » Подвійне свято для жителів Колодянки
14:35
Подвійне свято для жителів Колодянки

 Осінь щедра не тільки на багаті врожаї,  але і на гарні свята та події в освітянському житті. Після гомінких Перших дзвінків, відновлення роботи Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ст. 12 вересня 2012 року свято завітало і в Колодянку. Адже саме тут, гостинно відкрив свої двері для найменших жителів громади Колодянський дошкільний навчальний заклад.

Розділити цю важливу подію з жителями села завітали Голова Верховної Ради України Володимир Михайлович Литвин, голова Новоград-Волинської райдержадміністрації Сергій Іванович Лавренюк, голова Новоград-Волинської районної ради  Франц Вікторович Весельський, начальник відділу освіти Новоград-Волинської райдержадміністрації Олександр Анатолійович Антипчук.  

Колодянський сільський голова Роман Васильович Опанасюк подякував будівельникам, зусиллями яких в такий короткий термін було відремонтовано і переобладнано старе приміщення школи під дошкільний заклад. 




Він пояснив, що заклад відкривається поки що з короткотривалим режимом перебування,  так як малюки не хочуть бути щасливими завтра, вони хочуть бути щасливими вже сьогодні. Але найближчим часом розпочнуться роботи по реорганізації закладу в типовий, буде відремонтовано спальну кімнату і налагоджено харчування.

В своєму дебютному виступі маленькі господарі садочка розповіли,  як вони довго чекали цієї події, дякували дорослим і обіцяли бути чемними і добрими.




Усвідомлюючи, що дошкільні заклади є захисниками прав дитини, спільними зусиллями всіх гілок влади було розроблено заходи для забезпечення різнобічного розвитку дітей. Завдяки «Районній цільовій програмі розвитку дошкільної освіти на період до 2017 року» поступово стабілізується мережа дошкільних закладів в районі. І велика заслуга в цьому нашого земляка, Голови Верховної Ради України Володимира Михайловича Литвина. Адже завдяки коштам, які вже 3-й рік поспіль виділяються урядом на розвиток дошкільної освіти відновлено 12 дошкільних закладів. До кінця 2012 року заплановано  перевести у типові Киківський, Червоновільський та Жолобненський дошкільні заклади. Кошти державної субвенції, які виділені за сприяння Голови Верховної Ради  на соціально-економічний розвиток району, спрямовано на відновлення дитячого садка у с.Тупальці. Завдяки Володимиру Михайловичу встановлено ігрові площадки в Киківському та Яворівському дошкільних закладах. І це ще не повний перелік його добрих справ для малечі.

В своєму виступі Володимир Михайлович Литвин побажав дошкільнятам бути справжніми патріотами своєї країни і наголосив, що відновлення дитячих садочків є його святим обов’язком.



Розуміючи  ефективність суспільного дошкільного виховання і  бажання виховувати своїх малят в умовах дошкільного закладу, який є надійним помічником  родини у догляді за дітьми, саме батьки не стояли осторонь, а приймали найактивнішу участь в облаштуванні закладу. Від імені батьків слова вдячності шанованому гостю та керівникам району висловила мама вихованця дошкільного закладу Квадрович Надія Олексіївна.


 

Хай буде всім нам цей день, як свято,

Хай буде щастя в серці у батьків

Хай сміх дзвенить дитячий і крилатий

На нашій рідній українській землі!

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 1058 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz