Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2009 » Листопад » 18 » проект «Маленький Українець»
13:13
проект «Маленький Українець»
З 15 вересня по 1 листопада у загальноосвітніх навчальних закладах проводився відбірковий тур проекту «Маленький Українець», учасниками якого стали учні, члени їхніх родин та педагогічні колективи.
Родинне свято «Щаслива дитина – багата Україна!» відбулося в Гульській ЗОШ І-ІІІ ступенів. На нього були запрошені сім’ї Чечет Г.М., Плисак З.Д., Мулько С.П., Ковчан Т.В. Кожна з них отримала попереднє завдання: підготувати виступ про сім’ю, принести сімейні реліквії, родинні фотографії, намалювати емблеми своєї сім’ї, підготувати родинні страви.
Під час свята присутні дізналися багато цікавого про родини учнів. Наприклад, сім’я Чечет Г.М. є зразком для наслідування іншими батьками з питань виховання дітей. Сім’я Плисак З.Д. велику увагу приділяє вихованню ціннісного ставлення до праці.
У сім’ї Мулько С.П., що є багатодітною, всі діти залюбки займаються позакласною роботою. Сім’я Ковчан Т.В. постійно дбає про необхідний догляд за всіма дітьми. Серед них завжди панує взаєморозуміння та доброзичливість.
Свято «У колі дружної родини» пройшло у Великомолодьківській ЗОШ І-ІІІ ступенів, де було вшановано сімейні традиції, народні звичаї та обряди. На завершення свята прозвучала «Молитва» з проханням здоров’я для мами, тата, України.
У рамках проекту «Маленький Українець» педколективом Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ступенів було організовано виставку шкільних газет «Батьківський клекотень», оформлено «Сад нашого родоводу» з учнівських родовідних дерев.

Цікаві твори «Якщо я стану Президентом!?...» написали учні Гульської (Юхимчук Юлія, Змієвська Вікторія), Городницької (Захарчук Іванна, Українець Ірина), Великомолодьківської (Осипчук Юлія) ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Учні Ярунської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли участь у дослідницько-пошуковому проекті «Я - громадянин». Результатами його стали публікації у «Віснику» Житомирського державного центру науково-технічної і економічної інформації матеріалів шкільної науково-практичної конференції «Літературне краєзнавство у творчості письменника-земляка Я.Н.Стецюка».
Проект «Чорнобильський вітер по душах мете…» реалізований у Великомолодьківській ЗОШ І-ІІІ ступенів, метою якого було більш детальне ознайомлення з матеріалами про аварію на ЧАЕС – трагедію, що ввійшла в історію, в усі хроніки людства, як невигойна рана на тілі України; а також збір інформації про жителя села Груд, ліквідатора аварії на ЧАЕС Володимира Олександровича Прищепу, який був у числі тих героїчних людей, що першими стали на захист своєї землі від «ворожого» атому; вшанування пам’яті
          Отих людей, що пережить зуміли
          Всі біди, хоч слабкі вони й малі.
 На районний етап представили матеріали колективи Великомолодьківської, Гульської, Пилиповицької, Федорівської, Городницької, Ярунської, Броницькогутянської та Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Слободороманівського ЗНВО «Школа-гімназія – дошкільний навчальний заклад», Великогорбашівської, Тальківської та Стрієвської ЗОШ І-ІІ ступенів.
Проект проводився у 4 номінаціях: конкурс творів «Якщо я стану Президентом!?..», конкурс шкільних газет на тему родовідного дерева, родинний вечір-віншування «Щаслива дитина – багата Україна», акція «Я - громадянин».
Сценарії родинних свят «Щаслива дитина – багата Україна» представили колективи Великомолодьківської, Гульської, Великогорбашівської, Тальківської та Стрієвської шкіл.
Шкільні газети на тему родовідного дерева було виготовлено колективами Великомолодьківської, Пилиповицької, Великогорбашівської, Тальківської ЗОШ та Слободороманівського ЗНВО.
 

Цікаві та змістовні твори «Якщо я стану Президентом!?...» написали учні Городницької, Гульської, Великомолодьківської, Пилиповицької, Федорівської, Великогорбашівської, Броницькогутянської, Стрієвської шкіл та Слободороманівського ЗНВО.

В акції «Я - громадянин» взяли участь колективи Ярунської, Великомолодьківської, Великогорбашівської, Броницькогутянської та Стрієвської ЗОШ.
 Відповідно до висновків журі переможцями районного етапу проекту визнано:
- у номінації «Твір «Якщо я стану Президентом!?..» - Українець Ірину (Городницька ЗОШ І-ІІІ ст.), Змієвську Вікторію (Гульська ЗОШ І-ІІІ ст.), Осипчук Юлію (Великомолодьківська ЗОШ І-ІІІ ст.);
- у номінації «Акція «Я - громадянин» - колективи Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст.(керівник проекту - Васильчук Т.А.), Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст. (керівник проекту - Петько Т.А.), Стрієвської ЗОШ І-ІІ ст. (керівник проекту - Максимчук Н.А.).;
- у номінації «Шкільна газета на тему родовідного дерева» - колективи Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ст., Тальківської ЗОШ І-ІІ ст. та Слободороманівського ЗНВО;
- у номінації «Родинний вечір-віншування «Щаслива дитина – багата Україна» - колективи Великогорбашівської ЗОШ І-ІІ ст., Гульської ЗОШ І-ІІІ ст. та Великомолодьківської ЗОШ І-ІІІ ст.
Переглядів: 5388 | Додав: osvita-novog | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Листопад 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz