Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Березень » 22 » Бібліотека – центр пропаганди книги
13:54
Бібліотека – центр пропаганди книги

Традиційним у Новороманівській ЗОШ І-ІІІ ступенів у березні місяці стало святкування Тижня книги, у ході якого організовуються книжкові виставки, проводяться бібліотечні уроки, виховні години, дитячі ранки, присвячені популяризації книги.


 17 березня, у рамках Тижня, на базі школи відбувся районний семінар шкільних бібліотекарів. Учасників семінару гостинно зустріли директор школи Надієвець П.І., заступник директора з виховної роботи Пасічник В.П., бібліотекар Герасимюк О.В. З піснею «Ласкаво просимо» учні піднесли гостям хліб-сіль.

 Сподобалась учасникам семінару екскурсія по школі. З електронної презентації, яку представила заступник директора з виховної роботи Пасічник В.П., вони дізналися про життя педагогічного та учнівського колективів.

 Приємно вразила гостей шкільна бібліотека. Завдяки турботі, небайдужості та дбайливості Олени Василівни приміщення бібліотеки перетворилося у книжкову світлицю, де кожна книжка має своє місце. Шкільні бібліотекарі цікавилися виставками, документацією, планом проведення Тижня книги. На всі питання вони одержували вичерпну відповідь або консультацію Олени Василівни.

 Учасники семінару були присутні на загальношкільній лінійці, на якій було підведено підсумки огляду на краще збереження навчальної книги. Учням, які гарно зберігають навчальну книгу, було вручено Дипломи.

Також Олена Василівна зробила аналіз позакласного читання по кожному класу та визначила кращих читачів, яких було відзначено Почесними грамотами.

 В цей день в школі було проведено загальношкільну акцію «Подаруй бібліотеці книгу». Кожен клас робив звіт і демонстрував скільки і яких книг він дарує бібліотеці. Завдяки щорічній загальношкільній акції фонд художньої літератури бібліотеки поповнюється новими надходженнями.

 Цікаво та весело пройшов дитячий ранок «Прощавай, Букварику». Учні 1-го класу (класовод Данильчук Л.І.) були активними, вони співали, розказували віршики та прислів’я про книги, виступали в ролі героїв. На святі були присутні батьки. Всіх присутніх здивувало завершення свята, коли Олена Василівна вивезла на сцену торт і подякувала першокласникам за їх любов до книги.

 Учасники семінару високо оцінили роботу шкільної бібліотеки по проведенню Тижня книги. Відмітили, що бібліотека Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів – справжній центр пропаганди книги, надійний помічник педагогів у навчанні і вихованні учнів.

Категорія: Оголошення | Переглядів: 1123 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz