Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 6
Гостей: 6
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2016 » Квітень » 7 » Семінар-практикум вихователів ГПД
10:57
Семінар-практикум вихователів ГПД

Група продовженого дня стає однією з провідних форм організації життєдіяльності молодших школярів. Допомогти дитині сформувати та реалізувати свій пізнавальний і творчий потенціал, соціально адаптуватися, навчитися плідно використовувати свій вільний час – є одним із головних завдань школи, що розв’язується за допомогою ГПД.

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, на базі Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум вихователів ГПД з проблеми «Ефективні форми виховання та організації дозвілля молодших школярів в умовах ГПД».

Учасників семінару гостинно зустріли учнівський та педагогічний колектив,  піднісши коровай на вишитому рушнику. Директор школи, Пилипчук Олександр Анатолійович   провів екскурсію навчальним закладом,  розповівши про історію та сьогодення, з особливостями роботи колективу,  досягнення успіхів педагогами та учнями. Приємно здивувала гостей виставка дитячих робіт.

У практичній частині семінару учасники мали змогу відвідати самопідготовку з природознавства, курсу «Я у світі» та інформатики в умовах групи продовженого дня, під час якої Туровець Лілія Миколаївна продемонструвала ряд нестандартних форм та типів навчальних завдань, що сприяють розвитку нових якостей системного мислення, притаманних людині інформаційного суспільства.

Підготували та майстерно провели виховний захід «Повертайтесь, лелеченьки, на Вкраїну», вихователь ГПД Туровець Лілія Василівна та вчителі початкових класів. У ході заходу учнівський та педагогічний колективи продемонстрували декламаторські, хореографічні, акторські та вокальні здібності.

В теоретичній частині семінару присутні  розглянули широке коло актуальних питань, пов’язаних з особливостями організації діяльності груп продовженого дня, аспектами організації навчання та виховання молодших  школярів, ефективними формами виховання та дозвілля, інноваційними підходами до роботи в групі продовженого дня. Методист РМЦ Лопатюк Валентина Григорівна  у своєму виступі звернула увагу на використання інноваційних виховних технологій та найбільш ефективні форми організації дозвілля у роботі вихователя ГПД.

Вихователі, які були присутні,  дали високу оцінку  підготовці та проведенні районного семінару, подякували за змістовну, ефективну, методично насичену зустріч. Його учасники отримали багато корисної інформації, а також електронні диски з матеріалами семінару, які зможуть використати у своїй роботі.

Категорія: Початкові класи | Переглядів: 1100 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz