Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Червень » 7 » "Творча обдарованість - 2011"
10:47
"Творча обдарованість - 2011"

Минув ще один навчальний рік - рік цікавого, незабутнього шкільного життя. І, безперечно, він був для учнів і їх вчителів успішним, дав свої позитивні результати.

  Районний фестиваль «Творча обдарованість-2011», який уже вп’яте проводився відділом освіти - це спільна праця багатьох людей, це свято вшанування надбань їх вихованців за пройдений навчальний рік. 

  Аби відзначити кращих з кращих в міському Палаці культури ім. Лесі Українки міста Новограда-Волинського 2 червня 2011 року зібралися учнівські та вчительські колективи з 59-ти загальноосвітніх навчальних закладів району .

  В шести номінаціях: «Інтелектуал року», «Знавець рідного слова», «Кращий читач України-2011», «Спортивний олімп», «Музичне мистецтво», «Позашкілля» були відзначені Дипломами, Грамотами та цінними подарунками 182 учні.

  На фестиваль були запрошені і прибули поважні гості: голова районної ради Франц Вікторович Весельський, заступник голови районної ради Микола Антонович Лосовський та представники засобів масової інформації.

  Начальник відділу освіти Олександр Анатолійович Антипчук привітав учасників і гостей фестивалю. 

  В номінації «Інтелектуал року» Дипломами управління освіти і науки  Житомирської обласної державної адміністрації були нагороджені учні – призери ІІІ (обласного) етапу Всеукраїнських предметних олімпіад з базових і спеціальних дисциплін та призери конкурсів-захистів науково-дослідницьких робіт Житомирського територіального відділення МАН України

(таблиця тут)

Дипломи і призи інтелектуалам вручив начальник відділу освіти О.А.Антипчук.
/

.
.
/
В номінації «Знавець рідного слова» Грамоти відділу освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації отримали дев’ятеро учнів-переможців ІІ (районного етапу) ХІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика
/
/
/
Грамоти й призи кращим знавцям рідного слова вручив заступник голови районної ради М.А.Лосовський.
.

Заступник завідуючого районним відділом освіти Валентина Петрівна Андрощук вручила Грамоти відділу освіти і призи кращим читачам року серед учнів 6-7 класів
.
/
/
/
В номінації «Спортивний олімп» Грамотами відділу освіти й призами були відзначені кращі спортсмени району
.
/


В 2010-2011 навчальному році розширено мережу районного центру творчості, спорту та туризму учнівської молоді. Завдяки цьому позашкільною освітою було охоплено 1595 учнів. За підсумками участі в обласних масових заходах за І квартал 2011 року центр посів ІІІ місце серед 23 районів та 5 міст області. В номінації «Позашкілля» було нагороджено 18 вихованців

.
.

Грамоти й цінні подарунки номінантам позашкілля вручив голова районної ради Ф.В.Весельський. 
.
.


Завідуюча методичним центром Ольга Павлівна Сікора, звертаючись до присутніх, підкреслила, що музика починається там, де закінчуються слова. Мова музики зрозуміла всім народам світу. Вона – єдина у світі мова, якою людська душа може висловити найпотаємніше, найвеличніше, найтонше. Ольга Павлівна вручила нагороди в номінації «Музичне мистецтво» учнівським колективам та окремим виконавцям, які відзначились своїми виступами на фестивалі учнівської та юнацької молоді «Перлини Звягельщини - 2011». Грамоти районного відділу освіти та призи отримали:
.
.
.
.
.

Голова районного комітету профспілки працівників освіти Леся Федорівна Вознюк, вітаючи учасників фестивалю, звернула увагу на те, що творчі, обдаровані особистості народжуються тільки в тих колективах, в яких панують злагода, дружні взаємини, прагнення бути завжди і в усьому сучасними; в тих колективах, де люблять народну пісню й класичну музику, де своїм запальним прикладом пробуджують прагнення вихованців бути хоча б чимось схожими на своїх наставників. Грамоти відділу освіти та грошові премії від РК профспілки отримали художні колективи, які презентували себе в рамках фестивалю «Перлини Звягельщини-2011» під девізом «Любіть Україну – вона в нас єдина»

.
.
.
.
Закриваючи фестиваль, його ведуча - директор РЦТСТУМ Валентина Миколаївна Подкаура ще раз привітала всіх із закінченням чергового навчального року. Подякувала за ретельність та наполегливість у виконанні високої місії учня і вчителя.

Бажаємо, щоб в класі зажди було світло.
  Тож щодня посміхайтеся всім ви привітно.
  Нехай земля квітчає шлях до школи!
  Здоров’я вам, надії та любові!

  Нехай щастить усім! 
  До нових зустрічей!
.


Категорія: Позашкільна робота | Переглядів: 1272 | Додав: Кира | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz