Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Червень » 7 » Відкриття дитячого садка у Киянці
13:44
Відкриття дитячого садка у Киянці

Останні роки намітилась позитивна тенденція по розширенню мережі дошкільних закладів. Тож не дивно, що відкриття дитячих садків стає справжнім святом не тільки для батьків, вихователів і вихованців, але і для всього села. 

Ще 2007 року голландська благодійна релігійна фундація «OEKROE» з міста Райсбург виділила матеріальну допомогу на реконструкцію приміщення контори колгоспу під дитячий садок. І ось 4 травня 2011 року Киянський дошкільний навчальний заклад широко відкрив свої двері для 15 хлопчиків та дівчаток віком від 3 до 6 років. 

Особисто розділити святковий настрій киянчан на церемонію відкриття прибули голова районної ради Франц Весельський, заступник голови державної адміністрації Андрій Поліщук, заступник голови районної ради Микола Лосовський, начальник відділу освіти Олександр Антипчук, начальник відділу культури Сергій Найдюк.

Слова вдячності прозвучали на адресу депутата районної ради Миколи Іванюка, який був ініціатором реконструкції даного приміщення і саме він налагодив дружні відносини з голландцями.

З особливою теплотою присутні вітали голову комісії «OEKROE» Йоша Фернбауна, який був приємно вражений якістю проведених робіт по реконструкції закладу.

Сільський голова Надія Живченко подякувала всім, хто приймав активну участь в реконструкції приміщення, а це: депутат районної ради директор ТОВ «Дереволад» Микола Кузнець, директор ТОВ «Новоград-Волинські шляхи» Станіслав Табалюк, директор ТОВ «Райенерго» Микола Шпінь, директор лісгоспу АПК Олег Дзюбенко, керівник місцевого фермерського господарства «ЮВІ-Трейд» Володимир Данилюк. Саме вони провели загородження території та оформлення газонів і клумб, встановили ігровий майданчик, закінчили внутрішні роботи у кімнатах.

У своєму вітальному слові начальник відділу освіти Олександр Антипчук відмітив що відкриття дошкільного навчального закладу – найкраще свідчення того, що у Киянки є майбутнє. Це ще один крок на шляху вирішення проблеми охоплення дітей дошкільного віку відповідною освітою. І хоча для остаточного вирішення даного питання нам потрібно зробити ще немало, але радісно вже від того, що ще 15 діток отримали право на повноцінне щасливе дитинство.

Від імені працівників закладу, батьків майбутніх вихованців виступила керівник дошкільного закладу Наталія Дендак. Вона завірила що весь колектив буде достойно трудитися, і зробить все для того, щоб дітки в садочку були щасливими. Майстерним дебютом був виступ самих вихованців:

Дуже гарно ви, дорослі,
Щойно нас усіх вітали
А чи знаєте , шановні,
Скільки ми цього чекали?
 
Всі ми хочем, щоб садок
Наш дзвінкий і гомінкий
Був найкращий, найчистіший
Заміняв наш рідний дім.

.
Музичний дарунок для учасників церемонії підготували і учні Киянської школи, під керівництвом вчителя 2 класу Тамари Копчук. 
.


Після вручення завідуючій символічного ключа Франц Весельський, Андрій Поліщук, Микола Іванюк і Йош Фернбаун перерізали голубу стрічку, а настоятель Святовознесінської церкви о.Михаїл провів обряд освячення будівлі. 

По завершенню урочистостей гості мали змогу оглянути приміщення закладу, яке відповідає всім вимогам сучасного будівництва. Вихованцям садочка не прийдеться сумувати не тільки в групі, але і на прогулянках. На території закладу встановлено сучасний ігровий комплекс, пісочницю з тіньовим навісом. 


Нам хочеться вірити, що саме у цих стінах у новоселів з’являться друзі-однолітки, з якими буде цікаво спілкуватися, і вихователі, які допоможуть діткам пізнати цей світ, де ще так багато невідомого. А дитячий садок стане для них другою домівкою.

Категорія: Дошкільна освіта | Переглядів: 8018 | Додав: Кира | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz