Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2011 » Березень » 29 » Засідання літературно-художнього салону «Творчість»
16:22
Засідання літературно-художнього салону «Творчість»


  З метою пошуку і розкриття індивідуальних творчих здібностей, художнього смаку, внутрішнього резерву для творчості 25 березня 2011 року на базі районного методичного центру проведено чергове засідання літературно-художнього салону педагогічних працівників «Творчість».

На засідання зібралися пристрасні шанувальники прекрасного, талановиті, творчі особистості з окремих педагогічних колективів загальноосвітніх навчальних закладів району. 

  З вітальним словом до присутніх звернулися: голова комітету профспілки працівників освіти Леся Федорівна Вознюк

і завідуюча методичним центром Ольга Павлівна Сікора.

  Заступник завідуючої методичним центром Катерина Миколаївна Костюк, ознайомлюючи учасників засідання з його темою і метою, підкреслила, що молоді вчителі, які запрошені на засідання, певною мірою оцінять побачене і в майбутньому зможуть показати й свої творчі надбання. 

  Лопатюк В.Г. і Рошка С.П., ведучі засідання, з великою шаною і любов’ю представили вчителів, запрошених для презентацій своїх творчих надбань.

  Українську вишивку, найдавнішого, найпоширенішого виду мистецтва з цікавим поєднанням кольорів, характерним для Рівненщини (чорний та червоний) і Житомирщини (різнобарв’я) представила директор Малоцвілянської ЗОШ І-ІІ ступенів В.Д.Боровець. Про захоплення вишиванням цікаво розповіла присутнім С.П.Доценко, вчитель української мови та літератури даної школи.  

  Людмила Томашівна Щепер, директор Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів багато цікавого повідала про свою ученицю, а в даний час вчительку української мови та літератури школи Тетяну Миколаївну Косяк.

В свою чергу Тетяна Миколаївна прочитала власні вірші.

  Вокальне тріо «Немильняночка» в складі Ґудзь Лесі Архипівни, вчителя української мови та літератури, Деркач Ірини Володимирівни, вчителя музичного мистецтва та Тимошенко Любові Михайлівни, вчителя зарубіжної літератури Немильнянської ЗОШ І-ІІ ступенів створили збірку ліричних пісень«Мелодії жіночої душі». Окремі пісні з названої збірки душевно й виразно прозвучали у виконанні тріо в музичних паузах засідання.

  Цікавими і змістовними для учасників салону стали майстер-класи:


- Яворенко Надії Іванівни, заступника директора Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів (квіти з атласних кольорових стрічок, вишивка і створення картин з них),


- Хоменюк Наталії Олексіївни, вчителя початкових класів Броницькогутянської ЗОШ І-ІІІ ступенів (картини з пластиліну, картини, створені в  техніці орігамі - квілінг, театральні маски та дитячі іграшки, виготовлені  в техніці пап’є-маше), 

- Ляхович Зінаїди Миколаївни, методиста РЦТСТУМ (створення картин і панно з використанням природного матеріалу),



  - Боровської Катерини Петрівни, вчителя початкових класів Малоцвілянської  ЗОШ І-ІІ ступенів (створення робіт в техніці орігамі –модульне складання ), 


  - Вовк Юлії Адольфівни, вчителя польської мови Суслівської ЗОШ І-ІІ ступенів (витинанки з різнокольорового паперу).


  З трепетом власної душі розкрили світ своїх захоплень Маруш Сергій  Володимирович, вчитель хімії Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів і Шпунтов Віктор Олександрович, вчитель трудового навчання Пилиповицької ЗОШ І-ІІІ ступенів. Сергій Володимирович стримано й лаконічно розповів про свої захоплення фотографією і, використовуючи комплекс мультимедіа, показав захоплююче слайд-шоу,

а Віктор Олександрович емоційно, з почуттям теплоти й доброти прочитав власні вірші різної тематики.

  Ірина Валеріївна Нагірняк, вчитель географії Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів розповіла, що захоплюється красою рідної природи, любить туристичні походи, чим і захоплює рідних і своїх вихованців.  


  Вчитель хімії Новороманівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Оксана Сергіївна Черниш душевно розповіла про своє захоплення флористикою і представила вироби, які вона виготовляє з природних матеріалів.


  Бабич Людмила Василівна, вчитель початкових класів Піщівської ЗОШ І-ІІІ ступенів із щирою усмішкою поділилася світом своїх захоплень. Для виготовлення різноманітних виробів вона використовує підручні відходи будматеріалів. Створити справжні шедеври їй вдається у хвилини творчого натхнення.  


  Вчитель французької мови Жолобненської ЗОШ І-ІІІ ступенів Марія Василівна Вовк показала цікаві вироби, які створювали її учні, перебуваючи у Франції.


  Зустріч в салоні «Творчість» переконала всіх присутніх у тому, що вчителі мають свій світ захоплень і потаємних мрій, тобто все те, що не стосується вчительської праці і що допомагає нам урізноманітнювати сірість і буденність сьогодення. 
Переглядів: 930 | Додав: Кира | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz