Вітаю Вас Гість | RSS              Головна Реєстрація Вхід
Меню сайту

План роботи відділу
План роботи відділу на тиждень

План роботи відділу на рік

Методичні видання


Сайти ЗНЗ району

http://zholobne-zosh.zt.sch.in.ua/


Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Форма входу

Підписка на новини


Підписатись на новини відділу освіти

Отримуйте всі актуальні новини на ваш e-mail




Головна » 2017 » Березень » 30 » Районна науково-практична конференція
10:12
Районна науково-практична конференція

28.03.17р. відбулась районна науково-практична конференція «Підсумки роботи над методичною проблемою «Впровадження в  навчально-виховний процес сучасних педагогічних технологій як умова індивідуального розвитку і самовдосконалення особистості» , на яку були запрошені представники з усіх шкіл.

Завідуюча РМЦ Сікора О.П. у своїй доповіді підбила підсумки роботи педагогів району за 5 років по даній проблемі. Вона зазначила, що сформована структура роботи над проблемою забезпечила системно-цільовий підхід до управління процесом підвищення професійної компетентності педкадрів, надання  реальної, дієвої методичної допомоги педагогам, реалізацію сучасних педагогічних технологій, формування нових підходів до організації навчання та виховання школярів.

Цікавим був виступ директора Городницької ЗОШ І-ІІІ ст. Гончаренко С.В. і вчителя історії та правознавства цієї ж школи Кондрачук О.А., які розповіли про створення інноваційного простору школи, а також впровадження сучасних педагогічних технологій в практику роботи педколективу.

Про формування освітнього розвивального середовища у світлі Державного стандарту початкової освіти говорили методист РМЦ Лопатюк В.Г. і вчитель початкових класів Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст. Лагасюк Л.Ю.

Заступник директора з науково-методичної роботи Слободороманівської гімназії та вчитель української мови і літератури Барвинівської ЗОШ І-ІІІ ст. Калінченко Т.М. представили узагальнений досвід роботи окружного методичного об’єднання  вчителів словесників Слободороманівського освітнього округу.

Вчитель хімії та біології, директор Івашківської ЗОШ І-ІІ ст. Ковальчук Г.І. поділилась досвідом щодо розвитку критичного мислення учнів на уроках хімії.

Про особливості використання класними керівниками інноваційних виховних технологій розповіла вчитель Ярунської ЗОШ І-ІІІ ст. Гнітецька М.М.

Цікавими напрацюваннями в роботі з обдарованими дітьми на уроках поділилась вчитель зарубіжної літератури Стрієвської ЗОШ І-ІІ ст. Кокуть Г.А.

Баєр Т.М., практичний психолог Киківської ЗОШ І-ІІІ ст.,  виступила з проблеми «Тренінг і арт-терапія у роботі практичного психолога».

На завершення Сікора О.П. висловила сподівання, що конференція стане підставою для осмислення сучасних проблем освітнього процесу, нових ідей, творчості.

Переглядів: 488 | Додав: Кира | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Оголошення!


Новини по категоріях
Оголошення [869]
Семінари [169]
Інформатика [9]
Математика [12]
Фізика [14]
Хімія та біологія [23]
Позашкільна робота [246]
Дошкільна освіта [46]
Бібліотека [31]
Спорт [184]
Трудове навчання [12]
Навчально-виховна робота [61]
Українська мова та література [55]
Музичне мистецтво [3]
Початкові класи [38]
Географія, економіка [11]
Історія, правознавство [22]
Вітання [163]
Атестація шкіл та ДНЗ [18]


Перекладач сайту


Корисні сайти
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 



 


Відділ освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації ©2009-2024


Адміністратор сайту - Ткачук Максим Анатолійович
Хостинг від uCoz